Napsat recenzi

Týdenní dovolená stačila

Recenze hotelu Crystal Rocks Bungalows Famagusta *** (Kypr - Famagusta - Famagusta)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 979x
Recenze se líbila: 626 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byla jsem zklamaná především z popisu a informacemi o zájezdu z cestovky.Odlétali jsem sice 15.5., ale ve 22 h. Tudíž nám vzali jeden den. Další nemilé překvapení nastalo mezi přistáním v Antalyi. Půl hodiny sedíte v letadle, nesmíte vstát, ani na WC, bez tekutin. Vymění se posádka a Turci z letu udělají vnitro státní linku a letíte ještě půl hodiny na Kypr. Prý politické důvody - neuznaná země. Takže doba letu 5,5 h. Do postele jsem se dostali ve 4,30 h ráno. Fakt skvělé cestování.Upozornění na kamenité dno v moři také nikde nebylo. Vůbec to neodpovídá ceně zájezdu. Zlaté loňské Turecko a o 4 tisíce levněnjší. Sem víc už fakt NE. Jinak se ten týden dal přežít a dovolenou jsme si užili.

Ubytování  průměrně (4/5)

Hezké, čisté a prostorné bungalovy s velkou terasou. Jediná výtka, není kam pověsit plavky a osušky. Byli jsem ubytováni v přízemí, kde nebyla možnost natažení šňůry. Prádlo jsme sušili na živém plotě okolo terasy.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Snídaně denně stejné, sýry, jeden druh salamu (náš Junior), zelenina, med, marmeláda, vajíčka.

Obědy a večerě rozmanité a chutné. Vždy bylo z čeho vybírat. Hodně zeleninová jídla, lilek, cuketa, baklažány, papiky, rajčata a buď pnlěná mletým masem a zapečená nebo směs s masem. Přílohy rýže, těstoviny, opečené brambory. Velmi chutné polévky. Denně 2 druhy melounů a pomeranče.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál dobrý a vstřícný. Problémy s kávou. Kávovar je jen v jídelně, občas mimo provoz a často jídelna zavřená. Doporučila bych umístit další kávovar na bar u bazénu k plnné spokojennosti hostů. Často se stalo, že chyběla obsluha na baru, jak přes den, tak i večer. Bylo to jediné místo, kde se dalo večer posedět a pan barman se dostvili ve 20,45 h. Ve 22,30 h bar zavřeli a konec.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Tak to bylo velké zklamání. Nikde v popisu hotelu a ani cestovek jsem se nedočetla, že bez bot do vody do moře nevlezete. Dno plné kamenů, velkých, malých a kluzkých. Je to přesně na ukopnutý palec a sedřené nohy. Jinak moře čisté, občas trošku chaluh, ale během dne zmizely. Pláž čistá, lehátka, slunečníky. Chybí sprcha, je tam jen kohoutek na splácnutí nohou od písku.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Okolí vlastně žádné. Kousek dál 5* hotel a staví se tam další. Deset minut chůze jeden minimarket, jen potraviny a základní drogerie a lékárna. Jinak taxíkem za 5 euro do Famagusty. Obchody zavírají v 17 h, v neděli zavřeno. S letoviskem to nemá naprosto nic společného. Nato, že to patří k Turecku, tak to s Tureckem nemá nic společného.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Přesně, ušlo to. Týden válení na sluníčku, nic nedělání, ale víckrát tato oblast určitě ne.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 67
z 99 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání