Napsat recenzi

Kypr Crystal Rocks

Recenze hotelu Crystal Rocks Bungalows Famagusta *** (Kypr - Famagusta - Famagusta)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 896x
Recenze se líbila: 541 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená nás nezklamala, na základě recenzí jsme věděli do čeho jdeme. Cesta letadlem byla kupodivu co do občerstvení diametrálně odlišná. Letěli jsme tureckou společností, zatím co tam byla malá bagetka s něčím... a jeden nápoj, cesta zpět s bagetou, moučníkem, zeleninou, teplým jídlem a nápoji. Cesta trvala cca. 5 hodin s mezipřistáním, které je celkem nepříjemné, ale nic co by se nedalo vydržet. Delegátka Veronika byla ochotná a milá. Během pobytu jsme měli na pokoji Superior, za který jsme si museli připlatit (ale rozdíly v ubytování jsem nějak nepostřehnul), celkem 3 závady, které byly, ale okamžitě odstraněny. Děti jsme neměli, ale co jsem zaregistroval, tak Firáček dle mého fungoval na 1. Jediná kaňka na celkem příjemné dovolené byl poslední den, kdy jsem chytil střevní katar a dle zjištění jsem nebyl sám, pravděpodobně ze špaget, které byly k večeři.

Ubytování  průměrně (4/5)

Údajně nově zrekonstruované bungalovy, ve kterých fungovala klimatizace centrálně řízená. V noci jsme měli neustále zapnutou, nerušila, provoz byl vcelku tichý, nastavení teploty bylo možné přes recepci. Koupelna pěkná, čistá až na ty toaletní papíry do koše (pro nás evropany dost nechutné), ale kompenzoval to bidet spojený s WC. Televize i s USB, takže pokud děti rádi usínají u pohádek, tak vemte flešku.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Strava na 7 dní byla celkem v pohodě na 11 dní bych už nevěděl co do žaludku. Moučníky, pudingy, saláty byly dobré. Hlavní jídlo také až tedy na ty špagety co jsem psal výše, ty mi celkový dojem ze stravování zkazily. Docela mě zarazily i nápoje, které podávali a celkem často ve špinavých sklenicích.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Úklid probíhal každý den, někdy i vytřeli. Personál byl velmi ochotný a příjemný až tedy na toho páprdu na recepci. Choval se jak mistr světa a arogance z něj jen čišela.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž je celkem malá, písečná. Snažili se i o úklid, ale nic moc. Slunečníků a lehátek dle mého názoru byl nedostatek, takže během pobytu klasika... ráno šup z postele a honem na pláž zarezervovat místo. Vstup do moře místy písečný a někde kamenitý, takže se hodí i boty do vody. Moře krásně teplé, čisté. Na šnorchlování to není ráj, ale podmořský svět nás suchozemce nikde neomrzí. Bazén celkem prostorný a počet lehátek celkem vyhovující. Tobogány byly super. Občas bazény navštívili okolní děti domorodců, kteří klid v resortu celkem narušovali.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

V okolí hotelu nic nečekejte, žádné obchůdky, promenády apod. prostě nic. Nejblíže je asi Famagusta, kam se za nákupy a procházky vyplatí zajet.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Byli jsme vcelku spokojení, nicméně hlavní budova vykazuje, že hotel má svoje úspěšná léta dávno za sebou o čemž hovoří i horní patro budovy, odkud je moc hezký výhled do okolí a se skleničkou byl výhled velmi romantický, bohužel prostředí v patře nám celkový dojem značně kazily. Na závěr snad jen, za cenu, za kterou jsme zájezd pořídili jsme nebyli zklamáni, ale podruhé, se sem již určitě nevrátíme!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 67
z 99 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání