Napsat recenzi

Kdo hledá klid a není náročný, bude spokojen

Recenze hotelu Crystal Rocks Bungalows Famagusta *** (Kypr - Famagusta - Famagusta)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 282x
Recenze se líbila: 310 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Bazén mezi bungalovy Bazén mezi bungalovy
  • Moře a hotelová pláž Moře a hotelová pláž
  • Pohled z hlavní budovy na menší bazén s tobogány a brouzdalištěm Pohled z hlavní budovy na menší bazén s tobogány a brouzdalištěm
  • Pohled z tobogánu zpět na hlavní budovu hotelu (jídelna), brouzdaliště a venkovní bar (vlevo, oddělen cestou od bazénů) Pohled z tobogánu zpět na hlavní budovu hotelu (jídelna), brouzdaliště a venkovní bar (vlevo, oddělen cestou od bazénů)

Věděli jsme, na základě recenzí, do čeho jdeme. Takže jsme neočekávali dovolenou, která nás uspokojí jídlem, ale doufali jsme v klid, moře k šnorchlování, bazén pro děti, vyžití na tobogánech, prázdné pláže atd. To vše se nám splnilo, takže za nás spokojenost.

Jako jediné větší negativum vidíme mezipřistání v Antalay, na cestě tam 45 min., na cestě zpět 60 min. Čas je nutné strávit v letadle. Ale i to jde přežít, včetně dětí. Jen doporučujeme děti obléct a připravit je na chlad díky běžící klimatizaci.

Zájemce upozorňujeme, že z hotelu opravdu není kam jít a ani to delegátka nedoporučovala. Jen pustina. Nejbližší bankomat, lékárna, drogerie a smíšené zboží je cca 15 minut. chůze daleko.

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování je v prostorných bungalovech, které jsou rozhodně příjemnější než malé hotelové pokoje. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, kterou ale klienti nemají možnost ovládat. Ta naše po celou dobu pobytu kapala, naštěstí těsně vedle postele. Dále je k dispozici televize, fén atd. Standard. Úklid i výměny ručníků fungovali. Jak při příjezdu naší výpravy, tak i dalších byly mírné zmatky při vydávání pokojů a klienti museli čekat či se stěhovat, málo početný personál nestíhal totiž uklízet.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Jelikož jsme nečekali zázraky, nebyli jsme překvapeni. Ale srovnávat např. s hotely v TUR v žádném případě nelze. Nejslabší jsou snídaně (subjektivně dle mne). Pro děti chybí větší výběr cereálií, věci jako smažená vajíčka, párky, slanina atd. neexistují. Na bědy a večeře vždy nějaká polévka, jedna až dvě verze kuřecího masa + jedno jiné maso. Dále těstoviny, rýže, pečené brambory. Hranolky či nějaké pestřejší maso opět nelze očekávat. Ale fronty nebyly a jídla bylo stále dost. Bylo okamžitě doplňováno. Z ovoce pouze dva druhy melounu, od poloviny pobytu jen žluté melouny. S občerstvením během dne to bylo horší, jídlo nebylo k dispozici a ani nebylo možné ho nikde zakoupit. Pouze od 16.00 do 17.00 byl k dispozici tácek s koláčem a krájený meloun. Bar fungoval cca od 11.00. K dispozici byla točená pepsi, fanta, sprite. Z alkoholu pivo Efes, místní whisky, po jednom druhu bílého, červeného a rosé. Dále gin a vodka. Opět místní. Skleniček je nedostatek, takže v pozdější době již bylo např. víno rozléváno do pivních sklenic :-D. A mírou personál rozhodně nešetřil, zřejmě abychom se nevraceli tak často. Stejně tak např. whisky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál ochotný, ale málo početný. Okolí bungalovů je pěkně udržováno. Bázen s hloubkou cca 2 m je přímo mezi nimi. Za barem je dětské brouzdaliště a bazén s tobogány. Zde se děti opravdu vyřádili a fronty na tobogánech rozhodně nebyly.

Velmi oceňujeme animační programy Klubu Firáček a studenty, kteří ho vedli. Naše děti byli spokojené.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Moře krásně čisté, plné ryb. K šnorchlování s malými dětmi ideální. Pláže písečné, písek je hrubý. Vstup do vody pozvolný, kousek dále od břehu velké balvany a skály. Nijak nebezpečné či ostré. Moře dopoledne klidné, odpoledne vlnky. Pláž personál ráno uklízel, ale jižanská nátura je prostě jiná než u nás a turisti jsou navíc prasata. Co jsme ale ocenili je, že ani u bazénů a ani na pláži nebylo třeba nijak rezervovat lehátka ručníky atd. Ať jsme přišli kdykoliv, vždy bylo místo a volno.Pláž je nevelká, ale dostačující. Vzhledem k pustině okolo nehrozí, že by se zde objevil někdo jiný, než klienti hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Pustina, nelze hodnotit.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Jak jsem již napsal, věděli jsme do čeho jdeme. Prioritou je pro nás klid, čisté moře, vyžití pro děti. Jídlo atd. je až na druhém místě. Takže pokud si budeme moc vybrat mezi TUR, BUL, ITA či CYP. Tak vyrazíme opět sem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 67
z 99 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání