Napsat recenzi

Dobrý pouze první dojem

Recenze hotelu Crystal Rocks Bungalows Famagusta *** (Kypr - Famagusta - Famagusta)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 757x
Recenze se líbila: 691 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Místní obyvatelé v hotelovém bazénu. Místní obyvatelé v hotelovém bazénu.
  • Tobogány plné turků. Tobogány plné turků.
  • Turci na s madračkami na klouzačce. Turci na s madračkami na klouzačce.
  • Crystal Rocks Crystal Rocks
  • Salamis Salamis

Na doporučení předchozích recenzí jsme si vybrali tento hotel jako klidnou dovolenou pro děti. Byl to velký omyl, protože aquapark je otevřen za poplatek i místní obyvatele (Turky) a i prasata jsou slušnější. Například vlévání piva do bazénů, vhazování plechovek s pískem, kouření v bazénu a zabírání lehátek hotelových hostů a utírání se do jejich ručníků jim nečiní problém, když zrovna nejsou přítomni a to nemluvím o hluku a bezohledném chování.

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování je v malých bungalovech zařízených koženkovou sedačkou, kuchyňskou linkou bez jakéhokoliv nádobí, ložnicí se skříněma a stolky, malou koupelničkou. Vše opotřebované, ale čisté.Denně vytřeno, doplněný toaletní papír a ručníky. Na balkoně stoleček se židličkami, také jen jedna židlička a nebo vůbec nic. Jiné zásuvky na 230V,

ale možno zakoupit redukce na recepci za 2,-E .Bungalovy jsou v krásně upravené zahradě.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Nápojů dostatek v plážovém baru, obsluha až na vyjímky velmi náladová mluvící hlavně rusky nebo turecky. Bar je otevřený od 11 do 23 až 24 hodin, i když delegátka Firo touru tvrdí že je otevřen non stop, ale není to pravda. Jídla dostatek, jen snídaně jsou chudší a v zastoupení ovoce je jen meloun.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení bungalovů odpovídá třem hvězdičkám. Personál převážně milý a ochotný. Sportovní vyžití jen u moře. Animační program si mohou rodiče udělat sami po domluvě s majitem, např. dětská diskotéka u plážového baru není problém.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž je krásná, písčitá, občas menší kameny. Lehátek a slunečníků je dostatek. Bazény čisté, jen velmi přechlorované, aby byly dostatečně vyčištěné od místních obyvatel (prasat). Tobogány v prozozu od 11 do 13h a od 15 do 17h. Skoro neustále přeplněné místními obyvateli.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Na dovolené jsme byli v době RAMADÁNU a měli jsme z toho obavy, ale místní obyvatelé ho nedrží. Asi 15km od hotelu je město Famagusta, doporučujeme navštívit. Velmi zvláštní památky a mešity. Do mešity je stále volný vstup a můžete přijít i v kraťasech a tílku, jen se před vstupem zujte. Jsou zde velmi milí lidé. Dále doporučujeme navštívit naleziště Salamis. Moc krásný zážitek, jen se k němu musí jít asi 5km pěšky a v tom horku je to náročnější nebo jet taxíkem. Otevírací doba je v letních měsících 9-19h, v zimních měsících 9-17h.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Bungalovy Crystal Rocks jsou odpovídající třem hvězdičkám s většinou velmi milým porsonálem. Televize nefunkční. Moře krásné s dostatky lehátek a slunečníků. Bazény velmi často přeplněné místními obyvateli. Okolí krásné, ale výlety fyzicky náročnější. Dovolenou nemohu určitě označit jako klidnou, ale valmi rušnou.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 67
z 99 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jonas Bujok: přeplněné tobogány - 31. 7. 2013 20:34

No my v době 2.7.-9.7. rozhodně takový frmol na tobogánech neměli. To je teda smůla, že Vám to tam místní takhle znepříjemnili. :/ reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání