Napsat recenzi

Crystal Rocks *** (Kypr - Famagusta - Famagusta)

Recenze hotelu Crystal Rocks Bungalows Famagusta *** (Kypr - Famagusta - Famagusta)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 104x
Recenze se líbila: 264 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená byla průměrná, když to shrnu tak nejhorší asi bylo jídlo, které je vhodné tak pro vegetariány.

Hotel by celkově potřeboval nějakou tu údržbu, ale majitel asi nechce investovat do oprav. opravit zábradlí, přespárovat vydrolenou dlažbu, natřít orezlou konstrukci střechy hotelu a konstrukci tobogánu a další drobnosti které jsou vidět.

Ubytování  průměrně (4/5)

V pokoji jsme měli pouze místnost s postelí a koupelnu. V místnosti byla nad terasovými dveřmi umístěná klimatizace, která uměla pouze chladit nebo topit ale žádné nastavení teploty. Při zapnuté klimatizaci přes noc jsme museli vytáhnout ze skříně deku (jinak se tam spí pod prostěradlem) a oblíknout mikiny. Pořád lepší než v tom vedru, ale pak jsem to vychytával pootevřenými dveřmi na terasu.

V pokoji nám špatně odtékal odpad u umyvadla a ve sprcháči. Nejvíc mě znechucovalo že se tam nesmí házet použitý hajzlpapír do mísy ale do koše vedle mísy. Pro nás nechutné ale pro ně normální protože natáhnout 100mm trubku místo jejich 60mm trubky je asi problém, ale to je prý takto ve všech arabských zemích. Nechápu. Jinak pozor, vrže postel a je vše slyšet z druhého pokoje i naopak.....ehm. Měli jsme pokoj č.68

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Vegetariánský odtučňovací hotel. Maso jsme měli asi první dva tři dny a pak prostě samá zelenina na tisíc způsobů, nebo nabídka přílohy s přílohou, nebo jsme jeden den za pobyt dostali hranolky a lidi dělali jako v americe při black friday, takže nic nezbylo po minutě, nebo nedoplňování jídla ke konci limitu stravovacího času nebo zavření baru přesně ve 22:30 i když je plná zahrádka lidí....nezajímá.

Člověk si myslí že jede k moři, tak že tam budou třeba nějaký ryby, mořské plody atd. ale rybí filety byli dvakrát. Jednou vysušený a byli hned pryč a podruhé to byli spíše rybí stripsy, které se ani nedali ukousnout jak byli upečené. Taky k večeři bylo jednou dobrý si dát těstoviny (ob den) s bramborem nebo s rýží. Prostě příloha s přílohou. Dále jediným pečivem byla gumová veka která byla k mání pořád. Jediným! Když jsme přijeli domů tak jsme hned jeli na kebab.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Jediný co bylo kvalitní byly služby delegátky, která byla ochotná a měla přehled. Fakultativní na výbornou. Jeli jsme se podívat na poloostrov Dipkarpaz kde žijí divocí osli a je zde jedna z nejhezčích pláží světa (zlatá pláž) kde jsme se koupali. Asi nejlepší zážitek z dovolený, protože jsme se stavili i v restauraci na normální jídlo. Personál hotelu věčně usměvavý a milý.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž měla hrubý písek ale v moři už byli kameny a písek jak struhadlo a dál od břehu veliký kameny. Na pláži byla sotvastojící sprchová zástěna, kde jsme se mohli od mořské vody a písku opláchnout. Dále co mě štvalo bylo že lidi na pláži nechávali na lehátkách, kterých tam je cca pro 40.lidí přes noc i přes den ručníky jako rezervaci aby si nemohli lehnout lidi kteří na pláži skutečně jsou, protože bez lehátek a slunečníků to nejde. To má člověk chuť jít a naházet jim to do moře! Ještě moc nedoporučuju chodit mimo hotelovou pláž na levou stranu podél pobřeží pokud si do nohy nechcete vrazit jehlu se stříkačkou a vidět smetiště na pláži. Jinak na šnorchlování tam je na co koukat a moře krásně čistý a teplý. Byli jsme tam od 25.7 do 1.8.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Jen kolem hotelu vilky pracháčů, na pravé straně od moře pětihvězdičkový megahotel a jinak země spálená a trnitá

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Až na to jídlo dobrý, ale už tam nikdy nepojedeme. Celkově nízký standard.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 67
z 99 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání