Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Hotel Skanes Family Club **** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 777x
Recenze se líbila: 403 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 6

Vybírali jsme dovolenou podle recenzí a nechápu, jak někdo může o tomto hotelu napsat, že je moderní, úžasný a že to byla nejlepší dovolená, co kdy zažili?!?!?!?!

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Jedním slovem katastrofa. Plesnivá a oprýskaná koupelna, všude plno chlupů a vlasů a prachu. Balkon, na který se nám z balkonu nad námi každý den při úklidu spláchla otvorem nová hromada vlasů byl k nepoužití-humus. Na ručníky jsme čekali každý den až do odpoledne,jednou jsme se ani nedočkali.Na chodbách odporný nepořádek, nemají zde vysavače, takže to lze i pochopit a při úklidu pouze smetákem víří prach.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Strava celkem ušla,ale je tam stále to samé-to je ale ve všech přímořských letoviscích,takže to celkem ušlo. Jen opět hygiena vázne. Příbory jsou mastné, neumyté,o židlích se raději nebudu rozepisovat,opět humus a čistou dětskou jídelní stoličku jsme nepotkali za celých 11dni pobytu.Tam nešlo dítěti ani dát jídlo,co na tom bylo.Neustále si není kam sednout,stoly jsou neuklizené a na čistou skleničku u nápojů byste čekali také marně.Chybí banány, ty tam nikdy nebyly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

.Vybavení je standard, rozhodně neodpovídá 4+*.Sice vím, že je to Afrika,nicméně nebyla jsem poprvé v takové zemi a dá se najít mnohem lepší a hlavně čistší hotel. Nefunkční klimatizaci na pokoji nám nikdo ani po dvou dnech nepřišel opravit,zažádala jsem proto o výměnu pokoje-po dvou dnech jsme se dočkali.Personál se převážně tváří otráveně,pokud požadujete např.uklidit stůl k obědu,dočkáte se, ale místní smetánka,trávící dovolenou v témže hotelu má přednost.No a samozřejmě musíte zaplatit bakšiš,jinak se možná ani nedočkáte.Bazény jsou přechlorované,což je nutné,pže anglická klientela, která v tomto hotelu zaujímá 80%, nezná zřejmě WC.Nepotkáte za celý den na WC jedinného člověka,to je divné,ne?Občas nějaký Čech,ale i to je vyjímkou.2x za pobyt byly bazény uzavřeny z hygienických důvodů,tak si obrázek udělejte sami,když tam miminům nikdo nedá plínku do vody-pouze já. A velkým průšvihem je dlažba kolem všech vodních ploch. Nic klouzavějšího na světě neexistuje. Několikrát jsem viděla rozseklé hlavy dětí, lokty dospělých atd....to vymyslel nějaký chytrý stavař-takže opatrně!!!!!!!

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

To je to jedinné,co se nedá vytknout.Sice pokud si ráno neobsadíte lehátko,nemáte šanci si lehnout,ale moře je zde skvělé, teplé, čisté, mělké.......pro děti dokonalé. Až na medúzy, ty tu jsou,ale není to nijak bolestivé (jako žahnutí kopřivou) :-)

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolí hotelu, pokud se tím myslí vše za branami hotelu je hnus, humus, špína, prostě nevyházet!!!!!!

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Myslím, že mě tu už nikdy neuvidí......

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hummel: pozn - 20. 10. 2014 13:19

na takovou nepřívětivou recenzi jsem čekal, jestli se někdo najde, komu se tam nelíbilo. A našla se. Jako statním -vynikající, to jsem ještě nikde nezažil Akorát poslední de se tam objevili nějací Arabové, chovali se nepřízpusobivě v bazenu( házeli míčem bez ohledu na ostatní a zvl.děti), nějaké tlusté zpocené zahalené báby lezly do bazenu snad i botách, ale byl to poslrdní den reagovat

Leona: - - 16. 7. 2015 17:53

"Myslím, že mě tu už nikdy neuvidí......" To je jen dobře, že vás v tom hotelu už nikdy neuvidíme :) Nechci v tak skvělém hotelu potkat člověka s takovým přístupem jako jste vy :) reagovat

Marcela: Re: - - 19. 7. 2015 17:58

Ano, je to skvělý hotel se skvělým personálem, jídlem i vybaveností. Byli jsme tam vloni a jedním slovem paráda. Ale některým lidem se prostě nelze zavdečit a pak prskají jedovaté nesmysly. Že by si dotyčná ten údajný binec na pokoji a špínu ani nenafotila???:-))) Ano, sem tam se jako jinde objeví místní klientela- divné na Afriku, že? Kolikrát jste si milá paní umyla po velké potřebě zadek, než jste s nimi vlezla do bazénu, že vám tolik vadí jejich hábity? Věřím, že ani jednou narozdíl od nich! A to se jich nezastávám, konstatuji. reagovat

Marcela: To je na tu recenzi Avayka, ne na Vas, Leono - 19. 7. 2015 17:59

. reagovat

Avayka: ? - 20. 7. 2015 15:49

Vážená paní Marcelo, nejprve se pořádně podívejte, kdo píše o hábitech, já o nich nenapsala ani slovo. A pokud vám oběma, dámy, přijde tento hotel čistý, nechtěla bych vidět vaše domácnosti. Pokud paní Marcelu zajímá moje hygiena, je v pořádku a rozhodně nejsem tak ubohá jako vy, abych vám psala kydy o zadku a podobně. Vaše IQ asi odpovídá i komentáři a proto se vámi již odmítám zabývat. Letos jsem si dovolenou užila v čistotě, ale to vy nevíte, jak má vypadat...krásné léto přeji....... a užívejte si to obě v podobných čuňárnách, mě tam již opravdu nepotkáte. reagovat

Kis: Avayka - 28. 8. 2016 21:30

To jste napsala moc dobře. To tady ůtočí samy cestovky, aby obhájili humus, který prodávají. Držím vám palce při výběru dovolené. Jste prostě skvělá. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání