Napsat recenzi

Naprostá bomba!!!

Recenze hotelu Hotel Skanes Family Club **** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 187x
Recenze se líbila: 254 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejlepší hotel v jakém jsme kdy byli. Skvělá dovolená pro rodiče s dětmi, ale i my bez dětí, jsme si to náramně užili. Přiletěli jsme domů 14.8.2018 a 22.9.2018 letíme zpátky. Tomuto hotelu jsme neměli vůbec co vytknout. Vše naprosto super! a za cenu kterou jsme letěli, no jiný hotel už snad nikdy chtít nebudu.!

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Ubytování bylo naprosto super. Jediné co by mohli vymyslet je, kam věsit ručníky z pláže, když není v pokji balkon. Jinak pokoje krásné, moderní.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Stravování také moc super, každý den, jiná kuchyně, pořád bylo z čeho si vybrat, spoutu masa, ovoce, a různých omáček prostě všeho dostatek. každou chvíli tam dodávali čerstvé. snídaně také super.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Na služby personálu si stěžovat nemůžeme, každý den uklízeli, měnili ručníky i bez toho aby jsme je chtěli vyměnit. U baru byli také vždy hodní a moc úsměvavý. Na recepci nám také vždy vyhověli i když jsme chtěli vyměnit pokoj bez balkonu za pokoj s balkonem. Animátoři, ty byli snad nejlepší, který jsme za naše všechny dovolené potkali. Nikdy nenechali aby se lidi nudili, furt něco podnikali, hráli různé hry, cvičili s lidmi v bazénu, v moři. Jednou týdně dělali pro děti pěnu. Večer se s nimi taky člověk nenudil, byli komunikativní a nikdy neměli problém přizbůsobit se cizí řeči. A dobře si s nimi člověk vždy popovídal, zatancoval si s nimi a byl spokojený.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž byla vždy čistá, každý den, několikrát denně uklízeli. Moře taky bylo čisté, až teda na případy kdy foukal trochu vítr a občas to přineslo nějaou tu trávu nebo chaluhy. Podmořský život se dal také sledovat.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolí hotelu bylo také uklizené, jenom když už člověk vyjel někam na nějakou hlavní silnici tam už to taková slavá nebyyla, ale tohle je všude.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

celkový dojem byl nejlepší!!! Lepší hotel jsme nikdy nezažili, už se těším až tam budu znova!!!! Naprosto super, a letěli jsme od CK B******.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání