Napsat recenzi

Recenze hotelu Skanes family club - Monastir, Tunis

Recenze hotelu Hotel Skanes Family Club **** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 543x
Recenze se líbila: 469 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Úžasná dovolená. Díky neuvěřitelně vstřícnému a ochotnému personálu hotelu, klientele co do hotelu jezdí, nádhernému ubytování, FANTASTICKÉMU !!!! jídlu a teplému moři, jsme si dovolenou opravdu užili.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Při příjezdu do hotelu drink na uvítanou. Po vyřízení formalit okamžité ubytování do čistého provoněného pokoje s výhledem přes zahradu na moře. Na pokoji vše funkční a zachovalé. Je zde lednice, která je při příjezdu naplněná pitím, perfektní tichá klimatizace s třemi úrovněmi intenzity chlazení, dvě francouzská okna na dvě lodžie z pokoje. Pokud přijedete ve čtyřech, tak vám dají automaticky dvouposchoďový mezonetový apartmán. Každý den se pokoj uklízel, každý den vyměněné čisté ručníky. Každý den se leštily mramorové chodby hotelu, které potom celý hotel provoněly jemnou pomerančovou vůní. Klientela hotelu byla z 90% anglická, pár Francouzů a zbytek Češi. Za celý pobyt jsem se bavil s jedním Rusem. V hotelu jsou atria osázený palmami s fontánkami. Je zde úžasná maurská kavárna, posilovna, krytý bazén s welness a masážemi (masáže jsou placené). Relaxační zóna s houpacími sítěmi a krytými altánky, tenisové kurty (vše v programu all inclusive). Ubytování - super.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Dlouho jsem přemýšlel, jak bych tuto kolonku vyplnil, aniž by mě někdo mohl podezřívat, že jsem nějak propojený s hotelovým řetězcem Magic Life, kterému hotel patří, nebo s cestovní kanceláří ********, která tento zájezd pořádala. Napíšu to tak, jak jsem to při každém jídle cítil. Jídlo bylo v tomto hotelu něco, co se ani slovy nedá popsat. Úžasné, fantastické, nepřekonatelné, gejzír chutí a nápadů...šéfkuchař tohoto hotelu je génius, nebo odněkud z jiné galaxie. Jel jsem na dovolenou hlavně kvůli moři, ale třikrát denně jsem přemýšlel, na co se vlastně těším víc, jestli na moře, nebo na to, co zase ten šéfkuchař vymyslel (Tuniská, italská, anglická, indická kuchyně - každý den tematický balíček). Nebudu tady vypisovat co vše bylo k jídlu, ale věřte mi, vybere si naprosto každý, i ten, který je odkojený jenom vepřovým, protože to si v muslimské zemi musíte odpustit. Tak to bylo hlavní jídlo. Potom bylo v hotelu, v plážovém baru, v bazénovém baru, možnost během celého dne vybírat z množství různých salátů, zákusků, ovoce, kávy... a hlavně neomezené množství výborné zmrzliny. Když jste si přišli pro pití, žádné čepování do pidi kelímků a tváření se že někoho obtěžujete, tak jak jsem to zažil někde jinde. Tady je vše rychlé, bezproblémové a hlavně bez front, což jsem při obsazenosti hotelu nejdříve nechápal, ale pak jsem zjistil množství barů, které jsou přes den otevřené. Mají zde výborné osvěžující pivo a vynikající míchané nápoje, ale co je asi nejlepší, v každém baru vám dají neomezené množství balené vody. Kdybych mohl tak super, super, super, ale maximum je super - takže super.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Něco jsem popsal již v předchozích kolonkách, jinak vše naprosto vyhovující. Wi - Fi v celém hotelu zdarma, trezor na pokoji za poplatek. Moc se nebudu vyjadřovat k animačním programům, protože já bych spíš než animační program, chtěl poslouchat šumění moře a večer cikády, což tady vše je, ale je to přebité animačními programy. Ten hlavní se sice odehrává v amfiteátru v odvrácené straně hotelu, takže ten je v pohodě, ale uvnitř zahrady je do 24.00 hod program pro mladší ročníky a tomu neutečete. Kdo tuto produkci vyžaduje, ten si opravdu užije. Je tady vše co potřebujete - super.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Hotel leží přímo na pláži s bílým pískem, která je v oblasti hotelu perfektně uklizená a upravená a hlavně neuvěřitelně čistá. Plážový uklízeč ráno celou hotelovou pláž uhrabe hrabičkami a celý den kmitá a uklízí sebemenší nepořádek. Chvílemi mi to připomínalo úklid kadeřnického salonu z filmu o Zohanovi - ještě než vám odpadne něco z ruky, je tam uklízeč, který to odklidí. Ráno přijdete na pláž, on se k vám vrhne, omete vám vybrané lehátko a matraci a popřeje vám hezký den. Lehátka, matrace a plážové osušky zdarma. Pláž mimo hotel je již o poznání horší. Nepořádek, ale nic hrozného.

Moře bylo prvních pět dní průhledně čisté, bez jediné řasy a trávy. Už jsem si myslel že ani nejsem v Tunisu. Pak ale byl dva dny velmi silný vítr, který sice vytvořil úžasné vlny s tou voňavou mořskou pěnou, ale přinesl sebou i řasy a trávu. Zase nic mimořádného, ale moře bylo zakalené a při okrajích byly řasy a tráva, které sice nesmrdí, ale nevypadá to nijak hezky. A tady zase nastupuje plážový uklízeč, který teď bojuje s řasami, hrabe uklízí a kdyby měl skafandr, tak snad vleze do moře a filtruje vodu. Ale je to někdy boj s větrnými mlýny, přírodě se poručit nedá. Ale abych jenom nechválil. V blízkosti hotelů stanoviště vodních skútrů a motorových člunů, které vám sice zprostředkují různé druhy pokleslé zábavy jako jsou jízdy na všem možném a nemožném, ale zaplavat v moři si pořádně nemůžete, protože mimo vyhrazený prostor máte strach, že vám nějaký nepozorný Arab usekne lodním šroubem hlavu. Zaplavat ve volném moři si můžete večer, kdy tato produkce ustane. Moře je nádherně teplé. Když to vše zprůměruji dávám - spokojenost.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Hotel vám k úplné pohodě naprosto dostačuje. V okolí nic moc nehledejte.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Naprostá spokojenost a když se ještě vydáte na dvoudenní výlet na Saharu, kde teprve poznáte tu divokou, krásnou, ale i chudou Afriku, pak budete určitě nadšeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání