Napsat recenzi

Loni spokojenost.

Recenze hotelu Hotel Skanes Family Club **** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 956x
Recenze se líbila: 435 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou jsme vybrali oni v únoru a letěli v září. Hotel celkem bez problémů, za tu cenu to bylo v pohodě. Musím ale dodat, že loni byl nabízen desetidenní zájezd za cca 11 tisíc na osobu od Azur Reisen a letos od Fischera cca za trojnásobek a to považuji za přehnané.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Pokoje pěkné, čisté, denní úklid a téměř každý den výměna ručníků. Jen občas pokojská odnesla ručníky před polednem a když jsme chtěli před obědem osprchovat, měli jsme smůlu. Ale stačilo požádat pokojskou (pokud byla poblíž) a ručníky jsme bez problémů dostali. Mimochodem, pokoj jsme měli směrem k letišti a hluk nás nerušil. Možná pomohly i závěsy přes celou prosklenou stěnu.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Celkem bohatý výběr, hodně ovoce a zeleniny. Jen občas fronty u pultů a v nich na můj vkus zbytečně moc Poláků. Problém byl, že pult s talíři byl za frontou na jídlo a když k němu chtěl člověk projít, právě Poláci to nechápali a osočovali lidi z předbíhání ve frontě. Obsluha se snažila doplňovat chybějící jídlo, ale občas to asi nebylo v jejich silách a tak sem tam něco chybělo. Trošku mě občas udivilo, že bylo napsané maso s fazolkami a zeleninou a bylo tam všechno kromě masa. Pak se stačilo podívat, s čím odchází příslušnící výše zmíněného národa (ano, Poláci vybrali maso a zeleninu tam nechali) a člověk pochopil. Ale stačilo počkat a nebo si jít dát něco jiného. Celkově s jídlem ale spokojenost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Bez problémů. Jen WiFi připojení, nebylo za poplatek, nýbrž na recepci zdarma. Dopředu jsme to nevěděli a nebrali laptop. Ale dalo se to přežít i bez internetu. Jinak personál ochotný, ovšem chtělo to sem tam nějaký ten bakšiš - jak v restauraci tak v baru. Ovšem pak měl člověk předplacenou pozornost a vyplatilo se to. Totéž platilo o obsazování lehátek na pláži či u bazénu. ... Mimochodem, nechápu lidi, kteří si přinesou v 6 ráno k bazénu na lehátka ručníky, přijdou tam ve dvě odpoledne a ve tři odejdou. To je na doktora. Animační programy by snesly občas obměnit hudbu (hlavně aquaaerobic), ale jinak bez problémů.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž čistá, udržovaná, moře také čisté. Přístup po krátké rampě od bazénu. Na šnorchlování to moc není, ale když je člověk trpělivý, i nad písčitým dnem uvidí v moři život. Vstup do moře je hodně plochý, takže ještě asi 100 metrů od břehu se dalo stát na dně. Pro děti tím pádem dost místa na vodní hrátky na mělčině.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Je to Tunisko, takže co bylo za plotem, tak žádná sláva. Cesta vlakem do Sousse byla ale příjemným zpestřením a prohlídka starého města s pevností a muzeem třešničkou na dortu. Jen pozor na stánky na bazaru, jak se člověk chytí, už koupí i to co nechce. My jsme byli varováni, tak jsme nic zbytečného navíc domů nepřivezli.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Soudě dle leteckých snímků se místo hřiště pro minigolf staví nový bazén, tak snad přibude i plocha pro lehátka a vzroste i jejich počet včetně slunečníků (občas to bylo dobrodružství sehnat dobrý flíček ve stínu). Jinak my jsme byli spokojení a hotel bych klidně doporučil. Ovšem ne za tu cenu, za kterou ho nabízí CK Fischer.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání