Napsat recenzi

Jeným slovem LUXUS

Recenze hotelu Hotel Skanes Family Club **** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 808x
Recenze se líbila: 424 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0

Z hotelu jsem byla velice nadšená. . Pro rodiny s dětmi naprosto ideálníííí. . . Všude čisto, personál usměvavý . . prostě nádhera

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Jelikož nase CK mela jen promo pokoje tak jsme měli pokoj bez balkonu, ale vůbec nam to nevadilo. . Byl krásny prostorný a hlavně čistý . . Byly jsme 2 dospělí a 2 děti. Pokoj byl upravený na ložnici a zvlášť dět. pokoj. . LCD televizor se vstupem na flashku, takže pokud sebou máte pohádky nebo filmy tak není problém se koukat. Koupelna krásná velká. Pokoj každý den uklizený. Lednice na pokoji s vodou a kolou. Na pokoji klimatizace

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Jídlo bylo moc dobré a dá se říci, že celý den. Klasika snídaně, oběd, večeře + na pláži od 10--18hod. sendviče a od 15 - 18hod. u hlavního bazénu palačinky a dortíky. Jinak se dalo obědvat i v plážové restauraci kam jste mohli chodit i v plavkách. Nebyl tak takový výběr jako v hlavní restauraci, ale člověk se i tak dost najedl. Já teda nouzi neměla :-) Měli i dětský menu jako hranolky, těstoviny, brambory, řízečky, špagety, filety atd. .měli svůj pultík. Jinak všeho dost. . Takže za mě super. .

Jinak pivo mají dobré :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Hotel krásný a čistý. Personál stále usměvavý. Jsou tam 4 bazény + vnitřní. Dětské hřiště, mini golf a relaxační zona s lehátky a houpacími sítěmi. V hotelu jsou dva krámky kde si můžete koupit nějaky ten dárek domu, ale my jsme nevyuzili. jen bábovky jsme kouili. A na plazi koupili velke musle. . J

Placené služby jsme nevyužili. .

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž krásná a čistá. Když byl nějaký bordel, tak okamžitě přiběhl uklízeč a uklidil řasy. Musím teda upozornit, že v moři jsou malé medůzky, ale dalo se to. Lehátek taky dost. . i když jsme přišli později vždy se našlo prázdné. Na pláži hned bar s pitím,takže člověk nešel daleko. Pokud jste dali nějaký ten dinárek tak vám nosili pití i na lehátko.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolí hotelu. . no my jsme teda nikdy nebyly, takže nemůžu hodnotit. Jen co jsem viděla z autobusu, tak klasika. . bordel venku, ale jinak nic hrozného. Oni takhle prostě žijí, ale na hotel to nemá vliv. .Jak jsem psala, dalo by se tam jíst ze země.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Byla jsem několikrát na Djerbě a myslela jsem si v jakém jsme byly luxusu. . omyl. . tohle byl luxus. Takže jáááááá jen doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání