Napsat recenzi

Klid a pohoda

Recenze hotelu Angela Beach Hotel & Apartments *** (Řecko - Korfu - Roda)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 649x
Recenze se líbila: 560 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Klidný hotel dvou budov v zahradě s bazénem, kde v polovině července byl mix neměcké, ruské a v menší míře české klientely v nejlepších letech (50~100 let).

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Jednoduše a dostatečně zařízené pokoje, kde v případě 2+2 začíná být trochu těsněji pro dvě přistýlky, ale jinak v klidu. S koupelnou (spracha, záchod), televizí miniledničkou a klimatizací.

Jen občas (byli jsme v druhé budově v zahradě) byl problém později večer s teplou vodou (asi zde tolik oblíbený solární ohřev, kdy občas nevystačilo na všechny).

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Asi nabízí jen all-inclusive, kde je vše formou samoobsluhy. U pultu občas bývalo těsněji a fronta, v plné sezóně v jidelně může být trochu těsněji. Jinak jídlo OK, které se měnilo, ale nepřekvapovalo, přizpůsobeno středoevropské klientele, sem tam něco místního, ale je třeba počítat s běžnou kulinářskou úrovní.

Přes den dostupný bufet s gyrosem/hranolkama/salát.

Pití dostupné opět samoobsluhou celodenně dostupné v baru: postmix, voda, džus, káva, čaj, dva druhy točeného piva, tři druhy kořalky (metaxa, ouzo, tsipoury), víno, zmrzlina. Odpoledne/večer nabídka alkoholu širší už nalejvána přes bar (gin, vodka, rum, ...), placené jsou jen míchané koktaily (3 nebo 4 eur) a káva z espressa.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Bez problémů. Obsluha v pohodě a dělala co má, moc je člověk ani nepotřeboval. Uklízeli pravidelně pokoje ob den. Také hotel celý v pořádku.

Vedle bazénu s lehátky, slunečnínky a dvou kašen je k mání dětské hřistě (houpačky, klouzačky), kulečník (1 eur), stolní tenis 2x, několik hracích automatů (0,5 eur). Součástí dětského koutku je i hřebíkové lůžko pro případné dovolenkující fakíry. :-)

Připojení k Internetu buď přes místní počítače za poplatek nebo volně dostupné přes Wifi v baru a před hotelem u bazénu.

Z hotelu denně (vyjma neděle) jezdí po hodině autobus do nedaleké Rody (cca 5 minut), vždy dopoledne a večer (17~23).

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Hotel je přímo u moře, kde kde jsou přímo u moře lehátka a slunečníky (zdarma) na malé pláži nebo je možno si hovět v zahradě u hotelu a udělat 5 kroků k vodě. Přímo před hotelem pláž oblázková, častečně písečná. Druhá pláž před vedlejší budovou víc bahnitá (plážičky odděluje od sebe místní říčka). Takže kdo si chce užít lehátek a blízkosti baru a nešlapat v oblázkách, tak na koupání je lepší přejít cca 20 metrů na východ přes kameno-betonový břeh kolem sousedního domu a tam je moře s písečným dnem a velmi pozvolnou hloubkou (břeh je tam přímo kámen, takže se tam moc hovět nedá). Kdo si chce ležet na písku a mít i písečné koupání, pak je nutno si dojít cca 200 metrů po pobřeží na západ (k přístavu, co je vidět od hotelu), kde je velká písečná pláž bez servisu.

Za přístavem je další písečno-oblázková pláž.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Hotel stojí dost v izolaci, v okolí krom pár domů toho moc není (rákos a bambus). Pár místních domů roztroušených do daleka, cca 100 metrů od hotelu minitavern/obchůdek. Procházkou se dá jít kolem moře západním směrem, kde je přístav (do půl kiláku), nad přístavem je pak i slušná taverna three brothers, kde kuchyně a pitivo výborné, obsluha mluvila i dobře česky (pan šéf má za manželku češku). Čili kdo chce ochutnat dobře upravené ryby/místní kuchyni, kafe,pivo tak sem. Pivo, to přímo vařené na Korfu, bylo výborné (proti tomu točenému volně v hotelu a jejich mdlé úppravě ryb). O kus dál další taverna Gregorians, pak ještě něco dál, ale to už je slušná procházka do kopců

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Klidné místo a hotel stojící stranou. Takže kdo chce klid a pohodu a nevyžaduje velký doprovodný servis. Kdo je akčnější, tak se neobejde bez půjčení auta/čtyřkolky (hotel zajistí) nebo pravidelné výpravy autobusem do Ródy.

Spokojené by mohly být i děti, pokud nebudou trvat na bohatém doprovodném programu a vystačí si s houpačkou, stavění z šutrů/rejpání vpísku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 56
z 77 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání