Napsat recenzi

Už nikdy více sever Korfu

Recenze hotelu Angela Beach Hotel & Apartments *** (Řecko - Korfu - Roda)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2023
Přečteno: 24x
Recenze se líbila: 60 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

CK*** uvádí, že se jedná o 4 * resort. Bohužel to není pravda, odpovídalo tomu pouze ubytování v novější, zadní části resortu. I poplatek nám byl spočítán jako za 3* hotel. Strava byla zatím nejhorší jakou jsem na dovolené AI zažila (porovnávám s Krétou a Kosem). A totálně mě zklamalo moře - plné řas/chaluh, takže informace delegátky při výletě po ostrově, že je Korfu proslulé průzračným mořem mi přišla těžko uvěřitelná, neboť po vykoupání jsem vždy zamířila do sprchy.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Rodinný pokoj v budově G, úklid perfektní, denně včetně balkónu i výměny ručníků. Poprvé na dovolené v Řecku nebyly žádné problém s odtokem vody ve sprše.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Všichni mají Al, nenosí se náramek. K dispozici jsou 2 restaurace. Nabídka stravy sice vypadala pestře, ale ve skutečnosti bylo velmi často v nabídce jen kuře a ryba... Často chybělo označení/popis nabídky. Hovězí bylo jen 2x a vepřové také 2x. Výborný byl Gyros a tzatziki. Nabídka zeleniny byla dobrá. Ovoce bylo totálním zklamáním, nejvíce byly nabízeny kompotované broskve, žádný meloun nebo hroznové víno. 2x se objevily meruňky a menší broskve, které nešly od pecky. Mezi 15 - 19.h. nebylo k dispozici žádné jídlo. Naopak bylo možné si do alobalu při snídani zabalit jídlo s sebou. Zmrzlina byla k dispozici po celý den, 4 druhy. Moučníky také nebyly k jídlu u oběda ani večer, jen v 16 hod. byl nabízen jeden druh, takže za 20 minut již nebyl k dispozici. Co se týče alkoholu, tak se dala pít jen vodka, ostatní druhy místního pití nám nechutnaly, ani víno. Jídlo bylo většinou k dispozici bez front, nebyla ještě plná sezóna a bylo nepravidelně doplňováno.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Resort má 4 různě velké bazény, ten poslední byl letos otevřen má 2 tobogány. V celém areálu i u bazénů bylo čisto. Animace do našeho odjezdu 17.6. ještě neprobíhaly. Jednou - v neděli byl řecký večer, ale hodně slabý program. 2 x proběhla živá hudba s tancem s jedním klávesistou (út, so). Zatím nejslabší, co jsem viděla. Na recepci jsme si půjčili modré osušky k moři na kauci 10 EUR/ks. Na konci pobytu nám byla kauce oproti potvrzení vrácena. Personál hotelu byl velmi ochotný a vstřícný.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláž nebyla moc udržovaná, jen občas ráno radlicí strhnut nepořádek vyplavený mořem. Úklid by měl vypadat jinak, když to porovnám s jinými pobyty na řeckých ostrovech. Vzdálenost k moři byla podle toho jak byl kdo ubytován - nejblíže to měli ze starší části. Ze vzdálenějších budov 5-10 minut. Moře bylo již teplé, ale kalné a s kameny na dně a občas přineslo nečistoty (např. větvičky), které se hromadily u břehu. Lehátka a slunečníky byly u pláže i částečně v malé zahradě, ale nikdo je moc neuklízel/nerovnal a nekontroloval, některé byly rozbité. K dispozici byly 2 sprchy.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

V okolí celého resortu kromě půjčovny aut není nic. Příjezdová cesta k hotelu je v příšerném stavu. Hotel zajišťuje v odpoledních a večerních hodinách svoz busem do Rody, nejbližší vesnice vzdálené 3 km, kde jsou obchůdky i restaurační zařízení. Na letiště je to 40 km, cca 1 hodina cesty. Ještě je nedaleko resortu malý obchod, ale nebyl otevřen denně.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Protože jezdím k moři kvůli KOUPÁNÍ se v moři, tak jsem byla hodně zklamaná. Nebýt koupeného výletu po ostrově od CK, kdy jsme se porozhlédli i po jiných částech ostrova, tak bych to považovala za vyhozené peníze, protože nám navíc dva dny pršelo a poslední den foukal vítr tak silný, že nebylo možné se v moři koupat. Také mi chyběla místnost, kde by se dalo osprchovat před večerním odjezdem, když pokoj jsme museli opustit dopoledne. K dispozici je pouze studená sprcha u bazénu / na pláži.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 56
z 77 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání