Napsat recenzi

Dovolená 08/2021 - nic moc

Recenze hotelu Angela Beach Hotel & Apartments *** (Řecko - Korfu - Roda)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 527x
Recenze se líbila: 71 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vybírali jsme dovolenou na poslední chvíli, chtěli jsme po svatbě rychle odjet, takže jsme brali, co bylo, ale dobrovolně bych si tento hotel nevybrala.

V CK nám byl hotel prezentován jako menší, což asi kdysi byl, ale po příjezdu jsme zjistili, že se zde nachází mnohem více budov a další se ještě stavěli - naštěstí žádný hluk, zrovna se nepracovalo (asi se podepsalo covid období).

Vše níže jsou naše zkušenosti, možno má někdo jiné, ale některé věci se určitě nemění - hlavně sekce pláž, moře a okolí hotelu.

Vyjeli jsme první sezonu po covid blázinci, což se určitě taky podepsalo na celkové atmosféře, kdy bylo vidět, že je mnohem méně lidí a personál je odpočatější.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytováni jsme naštěstí byli v novější části a byli spokojeni.

Píšu naštěstí, protože jsem četla recenze, že starší budova je opravdu starší a některé pokoje jsou tmavé kobky s plísní a starým nábytkem. Zda je tomu i teď, nevím.

Klimatizace funguje jen se zavřeným balkonem, což je logické, ale docela hučela, takže jsme na noc vypínali a měli štěstí na sousedy, takže jsme mohli spát s otevřeným balkonem. Žádného komára jsme neviděli.

Toaletní papír je možno házet do mísy, jak jsme zvyklí, jen pozor na sprchu - nemá dveře, ani není s "dolíkem", takže vodu máte úplně všude.

Covid doba zaúřadovala, takže hotel nebyl tak obsazen - v normální době, v hlavní sezoně to musí být strašný.

Ani nás nerušila hlasitá hudba a to jsme měli pokoj u bazénu, kousek od baru.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Měli jsme all inclusive a byli naprosto spokojeni. Výběr probíhal formou bufetu, člověk si nandal co chtěl a kolik toho chtěl, výběr byl pestrý, vše chutné, jen malý výběr ovoce. Některé míchané drinky byli v ceně, jiné koktejly se platili. V průběhu dne otevřena různá menší okýnka se zmrzlinou, pizzou atd., takže hlady a žízní jsme opravdu netrpěli.

Pití není problém si vzít na pláž, dají vám ho do plastu, jinak nám vše podávali ve skle a standardem byla i možnost zabalení jídla s sebou na výlety.

Žádné velké fronty, zřejmě opět díky covid období.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Co se týče personálu, byli vždy milý a ochotní, podepsalo se na nich i to, že bylo méně lidí, takže to jsme byli spokojeni.

Služby hotelu - o žádných jsme nevěděli, takže jsme nic nevyužili. Za týden byla jen 1x mini diskotéka (pán s klávesama, co pouštěl písničky, občas něco zahrál sám).

Vybavení - dětská herna, vícero jídelen, okýnka na občerstvení během dne, možnost večer posedět.

Každý den vyrážel z areálu autobus do městečka Roda, zdarma

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Jak to říct - pláž písečná s pár kamínky, ovšem v moři se najde pár (náhodně rozmístěných) větší kamenů, o které se člověk může zranit, takže je důležité koukat pod nohy a opatrně našlapovat. Lehátka a slunečníky zdarma, jen je třeba přijít dříve.

Jinak strašně malá, občas naplavené řasy, to je příroda, ale pláž opravdu malá - v plné sezoně si to nedovedu představit.

Co ovšem považuji za naprostou katastrofu je to, že z jedné strany hotelu vede cosi jako potok/stoka a ústí přímo do moře, hned vedle pláže!! Bohužel to občas docela smrdělo. Co to je, netuším, ale dobrý pocit jsem z toho rozhodně neměla a raději jsme se koupali na opačné straně.

Jinak nečekejte žádné atrakce pro děti nic. O kousek dál je další pláž, kde se dalo půjčit šlapadlo, ale to je vše.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Jednoduše řečeno - nic. Nikam se nedostane, nikam si nezajdete, jedině na procházku na vedlejší pláže. Na jednu se dostanete suchou nohou za 5 min., na druhou musíte vodou.

Jedině nasednout do autobusu do městečka nebo si půjčit auto, skutr a jezdit po okolí, v docházkové vzdálenosti nic není.

Chtěli jsme si zaplatit výlet lodí na Sidari, ale to se nekonalo - prý z důvodu vyšších vln dál v moři.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Do tohoto hotelu už bych nejela. Ubytování, jídlo a personál, to bylo v pořádku a opravdu bylo vidět, že jsou odpočatí a rádi za návštěvníky po covidu, ale stoka vedle pláže a velikost pláže vzhledem ke kapacitě hotelu, nic zajímavého v okolí, už ne.

Komu stačí jen to, že je u moře, dobře se nají a napije, tak ano...no i když, ta stoka.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 56
z 77 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání