Napsat recenzi

Ideální pro klidnou dovolenou - odpočinek

Recenze hotelu Angela Beach Hotel & Apartments *** (Řecko - Korfu - Roda)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 781x
Recenze se líbila: 520 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled z balkonu výhled z balkonu
  • pohled od moře pohled od moře
  • výhled z balkonu výhled z balkonu
  • pláž u hotelu pláž u hotelu
  • pláž 4 min od hotelu pláž 4 min od hotelu
  • bazen bazen
  • jídelna jídelna
  • detail oblázků na pláži detail oblázků na pláži
  • výhled ze skály - 10 minut od hotelu výhled ze skály - 10 minut od hotelu
  • bazén bazén
  • želva v místní stoce, která teče do moře - čistá želva v místní stoce, která teče do moře - čistá
  • bazén + stolečky( jídelní i relaxační i sezezí v mokrých plavkách bazén + stolečky( jídelní i relaxační i sezezí v mokrých plavkách

pěkná dovolená i když píši níže nedostatky - beru to podle sebe, že právě nedostaky mě zajímají - jela bych tam klidně znovu a doporučuji i svým známým, opravdu jsme byli vcelku mocc spokojení.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Odpovídá3 hvězdám, žádný luxus, pokoj dostatečně velký, vybaven sprchovám koutem s wc včetně fénu, skříní, komodou, maželskou postelí 160 cm, nočními stolky, rozkládacím křeslem, klimatizací, televizí, balkonem s křesílky a stolkem. matrace čisté, neproležené, spaní pod prostěradly dostačující, v okne sít proti hmyzu. ( doporučuji s sebou šńůru a kolíky) chyběla nám lednička a trezůrek

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jídlo moc dobré, oceňuji především kvalitu, která vítězila na kvantitou, myšlenou počet druhů jídla. Masa vždy dostatek, libové , měkké, šŤavnaté, Celkem tak 5 možných teplých jídel, ale i dospělí i děti si vždy vybrali. Jedna nevýhoda ohledně jídla je desert po obědě žádným, až v 16.hod - jeden druh zákusků, za to luxusních a těch bylo pomálo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Komplet personál dává hotelu velmi spokojený pocit, od rána všichni pracují a točí se kolem vás, a stále s úsměvem. Nebyl tam jediný člověk, který by působil negativně- fakt super

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

pláž přímo u hotelu oblázková denně čištěná pesronálem. - vhodné pro boty, ale dá se i bez nich, po pár metrech písek. My jsme chodily o 4 minuty vzdálenější písčitou pláž - luxus - slunečník jsme si půjčili u hotelu bez problému - lehátka a slunečníky po celém areálu a okolí zdarma

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

žádné okolí,, Řekové jsou trochu nepořádní a je to vidět, spousta staveb rozbořená, bary zavřené, rozpadlé. kousek za písečnou pláží je moc pěkná restaurace, kde dělají rybí speciality. Jednou jsme šli procházkou po pláží, to vcelku ušlo, moře je kompletně mělké. Výtel do města Roda - jedním slovem - bordel

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Tento hotel bych doporučila rodinám, které chtějí ležet na pláži opalovat se a užívat klidu. Vhdné pro děti cca 3-7 let - bazén hloubky 0,9 m- 2 m. N a pláži jsme stavěli z kamínků hráze, což bavilo děti a na druhé pláži hrady z písku ( což bavilo snad více tatínky .-)) V hotelu jsou převžně Češi, což je super, nenajdete tam nepříjemné rusky hovořící občany. M y jsme si to užili moc, ale týden tam stačí a nebo peníze na výlety, kde dospělý stojí cca 40 € a dítě 25 € - výhoda - dostatek jídla - nemusíte mít obavy, že vy to nejlepší mít nebudete, ať přijdete na poslední chvíli, dostatek místa lehátek, sedaček u pláže i bazénu - nemuseli jsme hned ráno je rezervovat ručníky, moc příjemný personál, žádná pravidla, takže máte pocit svobody- oběd si můžete dát klidně na pláži či na pokoji - nikdo vám nic neřekne - jen úsměv. To je prostě dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 56
z 77 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání