Napsat recenzi

Tragédie

Recenze hotelu Jaz Grand Marsa Resort (ex Jaz Grand Resta) ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 2 078x
Recenze se líbila: 581 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • lehátka u moře lehátka u moře
  • lehátka u bazénu lehátka u bazénu
  • beze skla 10 minut po otevření jídelny beze skla 10 minut po otevření jídelny
  • vstup do moře z pláže vstup do moře z pláže

Kdo chce vyhodit peníze za to, že jede k moři, ale nevykoupe se a nedej bože kdyby si chtěl zaplavat pak je tento hotel přesně pro něj. 2 letadla, která přiletěla z Prahy v rozpětí 15 minut odbavuje jeden policista!!!!! Strašné!!!!!

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Ubytování je to jediné co je zde v pohodě. Pokoje s pravidelným úklidem. Klima funkční.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Jídlo bylo v pohodě. Ale personál absolutně nestíhal. Vládl chaos. Nedostatek skla i porcelánu. Deset minut po otevření jídelny nejsou sklenice. Hrozné!!! Nedostatek porcelánu se projevuje tím, že u snídaní nejsou hrnky. Lžičky a lžíce jako by vůbec nepoužívali. Také absolutní nedostatek. Číšníci chodí jak vyplavení vorvani a nemají jídelnu rozdělenou do úseků, takže všude bordel. A manager restaurace tam chodí jak generál a neumí to zorganizovat. Nestíhají doplňovat jídlo. V osm zavřou půlku výdejních stolů, takže okamžitě fronty.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

V lobby baru není klima. Večer jste spocení a obsluha baru opět nestíhá. A jak v popsáno v předchozí recenzi nápoje dávají do plastu. Bohužel je to jediné místo, kde můžete posedět v relativním klidu. Venku to nepřichází v úvahu, protože tam se odehrává animační program a je tam tím pádem pekelný randál. Mimochodem scénkami, které jeden den animátoři vyprodukovali hodně trapný. Ale to je asi věc názoru. Naprosto tragické vybavení nealko nápoji. Pokud si chcete u bazénu dát pití je to možné pouze ve vodním baru a ten je plný, takže jste bez šance. V okolí bazénu nejsou žádné toalety. Takže musíte buď na pokoj nebo do recepce. Ale většina si určitě ulevuje v bazénu. Hlavně ti co okupují bar. Lehátka u bazénu v pohodě, ale jak najíždělo více lidí personál je doplňoval a tak se kolem bazénu vytvořil nával.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Naprostá tragédie. Za celou dobu nebylo možno si v moři zaplavat. Bez bot ani ránu, ale to jsem věděl. Nicméně vzdálenost do hloubky, kde se dalo plavat cca 100m. Bohužel při črné vlajce na vás píská plavčík a vyhání vás zpět ke kraji do hloubky cca po kolena při přílivu po pás. Takže také žádné plavání. Lehátka na pláži jsou prolámaná a nemají matrace, takže pokud si lehnete na břicho bolí vás nárty. Strašné!!!! Na pláži jeden bar s ochotným pikolíkem :-)

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Raději jsem nevycházel

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Už nikdy více!!!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 65
z 78 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání