Napsat recenzi

SUPER DOVOLENÁ

Recenze hotelu Jaz Grand Marsa Resort (ex Jaz Grand Resta) ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 879x
Recenze se líbila: 739 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel přesně odpovídá 5*, skvělé služby, ubytování i jídlo. Na můj vkus trochu hodně Rusů, ale dá se to :-)

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Velké klimatizované pokoje, varná konvice, káva, čaj, smetana + cukr na pokoji. Denně 2 lahve balené vody. Za drobný bakšiš dostanete lahve i 3. Perfektní úklid.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Denně velký výběr všeho možného, i když milovník české kuchyně, knedlíků a vepřového bude asi zklamán. Ryby, kuřata, smažené kuřecí řízky, hovězí maso, různé druhy rýže, těstovin, hranolky atd. Hodně zeleniny a ovoce. Ráno jsou vajíčka na všechny způsoby, teplé lívance, hodně druhů pečiva, jogurty, sýry atd. Naprosto bezkonkurenční sladkosti, zmrzlina u bazénu..Velký výběr nealko nápojů, alko i nealko koktejly, víno, pivo. Občas se stane, že dojdou skleničky, ale okamžitě donesou nové, ještě horké z myčky :-). V Egyptě jsme byli už po 3. a tentokrát jsme žádné střevní problémy vůbec neměli, jinak je tady výborně zásobená lékárna.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Ačkoliv jsme přijeli ráno v 6, ubytování jsme dostali hned v 11 hod i bez bakšiše, pokoj s výhledem na bazén, na recepci ochotný a milý personál. Klimatizace všude funguje jak má. Skvělé bazény, u baru žádná fronta, v bazénu se dá koupat ještě v půl 7, nikdo vás nevyhání.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Za 8 dní pobytu byla jenom 2x černá vlajka, ale v lagunách je vody dost a dá se v nich i plavat a jsou v nich ryby. Jinak úžasné moře, korálové podloží, každopádně ploutve (boty do vody) a šnorchly nezapomeňte doma!!!! Moře bylo přístupné až do 19 hod. Na lehátkách na pláži můžete ležet třeba do tmy - nikdo vás neomezuje.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Kolem je všude samá poušť. Nikde jsme nebyli.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Pokud si chcete odpočinout a vyčistit si hlavu od všedních starostí, tak jeďte sem, nemá to chybu!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 65
z 78 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání