Napsat recenzi

Nádherná dovolená

Recenze hotelu Jaz Grand Marsa Resort (ex Jaz Grand Resta) ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 1 889x
Recenze se líbila: 776 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Výborný a čistý apartmán s klimatizací.Fantastické šnorchlování a potápění v lagunách i na volném moři když jsou spuštěné schůdky a není černá vlajka.Čistá pláž s několika lehce poškozenými(popraskanými-proleželými)lehátky.Možnost procházky po korálech až na okraj moře při odlivu.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Denně čistý a uklizený apartmán s lednicí a klimatizací.Po vyjmutí karty a odchodu se klimatizace vypne.Po zapnutí se pokoj vychladí během 10ti minut.Denně 2 lahve s vodou,2 sáčky s Nescafé,4 sáčky cukru + cukr pro dia,4 sáčky práškové smetany,rychlovarná konvice,hrnečky a skleničky.Kouřit lze úplně všude kromě jídelny.Úklid se provádí během dopoledne od 10-12 h.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Rozmanitá jídla ve všech ohledech při snídaních,obědech i večeřích.Výtečné ovoce,dorty,zelenina a saláty,rýže.Tmavé maso v některých případech tuhé,kuřecí skvělé ve všech případech.Ryb poskrovnu.Ochutnávka velbloudího masa-průměr,chutná jako skopové.Těstoviny průměrné, nebyly označeny přílohy pro těstoviny,opakem šlo všechno nechat na stole a jít si pro jiné jídlo naprosto bez problémů.Poměrně velký počet míchaných drinků nealkoholických i alkoholických pro ALL INCLUSIVE zdarma.Občas na baru v hotelu chyběly sklenice a tvořili se fronty a zapomínali dát led .V baru na pláži drinky bez problémů.Nebyly potřeba léky na žaludeční nevolnosti (FARAÓN).Lepší vzít si sebou slivovici a každé ráno si dát panáčka.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Velký problém po příjezdu v 4:15 s ubytováním.Cestovní společnosti nemají vyřešeno ubytování v časných ranních hodinách,hosté jsou odkázáni na sezení v hale hotelu která v noci není klimatizována a teplota se pohybuje kolem 30°C.Personál si vás nevšímá,pouze mění popelníky.Delegát vám sdělí že podle mezinárodního práva dostanete pokoj až ve 14h,ale že už možná bude připraven v 11h.Snídaně končí v 11h:)Dále vám sdělí že si můžete koupit tekutiny v jídelně ale až po 7h i když máte ALL INCLUSIVE.V recepci vám anglicky sdělí že snídaně na osobu stojí 20$ což je nepřijatelné,pokud chcete jen vodu nemáte šanci.Vodu z kohoutku nedoporučuji.Po otevření je nejlepší najít obsluhu přímo v jídelně a dát mu 1$,pak si do sklenic nalijete vše co vám libo z nealkoholických nápojů v jakémkoliv množství i pro několik osob.Pásku na ruku s označením hotelu a typem ubytování dostanete v 11h.Neumím si představit kdybychom sebou měli malé dítě.Pak vás naloží a odvezou s kufry až do pokoje,v tu chvíli jste už VIP host a je o vás postaráno.Zapomeňte že si přivezete jídlo nebo vodu z letadla,vše vyhazují do košů ostrahy a kontroly.

V arcadách jsou pouze dva počítače bez web kamer za 5$ na půl hodiny.V hale je možnost free připojení ale s NOKIÍ N95 8G se vám to podaří tak na podesáté když máte štěstí,tablety a notebooky běželi zřejmě bez větších problémů.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Naprostá nádhera na potápění se šnorchlem,stovky barevných ryb a různorodých barevných korálů na volném moři.V lagunách omezený počet ryb a korálů ale úžasných barev pouze pár desítek centimetrů od vás.Teplota vody od 28-35°C.Záleží pokud je příliv nebo odliv.V každém případě nutné kvalitní boty do vody s tvrdší podrážkou.Korál je velmi ostrý a tvrdý.Teplota vzduchu od 40-do 47°C,ale stále fouká lehký vítr.Chodit při odlivu lze téměř až na kraj volného moře,ale pak vás pískáním vrátí zpět.Nedoporučuji zkoušet vlézt přes okraj korálu do volného moře,vlny vám podrazí nohy a praští s vámi o korál a strávíte dovolenou v drahé nemocnici.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

jedná se o uzavřený resort s pár krámky v arcadě a možností za dolary výletu do městečka.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

naprostá spokojenost i přes pár nedostatků.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 65
z 78 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání