Napsat recenzi

rozčarování z ubytování 20.7-27.7.2014

Recenze hotelu Jasmine Village ***+ (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 253x
Recenze se líbila: 514 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 1
  • přistýlka přistýlka
  • přistýlka přistýlka
  • neupadla... neupadla...
  • koupelna koupelna
  • skleničky na pláži skleničky na pláži

Tento hotej jsme si vybrali podle recenzí.Bohužel na nás vyšel Černý Petr.Pokud pojedete jen ve dvou tak ubytování bude asi OK.Ale pokud jedete s dětmi tak se můžete dočkat ,,ubytovacího šoku." Do Hurghady jsme přiletěli v půl páté ráno. Po odbavení asi kolem půl šesté si nás odebral pracovník ******* a naskládali nás do autobusu.Obdrželi jsme informace o místě ubytování včetně spojení na delegátku.V hotelu nás vysadili asi kolem šesté.Vyplnili jsme na recepci přihlašovací dokumenty a čekali na v hale na delegátku.Ta měla s námi schůzku až v 8h ale ob dva hotely,takže jsme ještě na vrátnici museli vysvětlovazt aby nás tam vůbec pustili.Tohle tedy vymyšlené moc nemají.Ještě že jsme měli v kufru pití,jinak bychom asi lekli žízní - dokud nemáte hotelové náramky tak se s vámi nebaví.Delegátka zařídíla v osm hotelové náramky abychom se mohli nasnídat. Pak jsme se vydali na pláž,bohužel jsme si nemohli vypůjšit ručníky na lehátka jelikož jsou výměnou za karty které ale dostanete až když máte klíč od pokoje....taky nepochopitelné.Pokoj jsme dostali asi kolem desáté. Rozčarování nastalo když nám ředali klíče od pokoje kde jsou jen dvě lůžka přesto že na vouchru jsme měli 2+2.Zapojili jsme delegátku která vyřešila pouze jednu přistýlku tu druhou jsme si vykomunikovali sami.Přistýlky byly opravdu děsivé.Fotky nepotřebují komentář.Řekla bych že i přes to že se do pokoje chodilo ,,přespat",zkazilo nám to hodně náladu a dojem z dovolené s *********

Ubytování  průměrně (3,7/5)

děs,špinavá koupelna,staré,odpaávající baterie

Strava a stravování  průměrně (4/5)

na jídlo se nedá stěžovat ryby,mleté, spousa zeleniny upravené a čerstvé k objedu i večeři výběr dortů. K pití káva,pivo post mix,voda,víno.Pouze ovoce tam bylo pomálu.V nabídce tam byl grep občas pomeranč a datle.Dalo se u recepce koupit..třeba meloun hrozno nebo banány...

Jediné čeho se nedostávalo byly čisté skleničky

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

animační program nic moc.Každý den začínal v půl osmé půlhodinovou diskotékou pro děti..pak nějaké břišní tance a nebo zpěv..tedy spíš pokus o zpěv.První večer bylo karaoke...po druhé ruské písni jsme utekli.

Personál většinou docela ochotný,ale našly se i vyjímky.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

mořek krásné čisté,dopoledne při odlivu se dá dojít ke korálům bez plavání a šnorchlovat.Šnorchlování super.Pokud chcete chytit dobré místo na pláži(u Pergoly) je lepší si tam brzy ráno hodit něco na lehátka.Tahle pláž je totiž nejhezčí a chodí tam i z hotelu Alibaba

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

z jedné strany rozestaveno

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

moře krásně teplé čisté pláž taky,ubytko děs,ještě tedy byly děsné skleničky k čepování na pláži..vypadaly dost špinavě,byly odřené.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

bm: Village strida majitele jak ponozky - 20. 3. 2017 15:02

Presne co pise ALA a jeste horsi Majitel byl Rus, 2015 ale prodal to Arabovi se ztratou A tak jsme koukali co je hlad na stesti tyden Jidlo zadne a z toho prujem.Nebyt brnaku se slivovici ve vedlejsim domku-hruza take,tak tam zkapememe CK sprosta neuznala ze prodava podraz a tak jsme po asi 8. navsteve Egypt pohrbili.Nema clovek nervy se rozcilovat kdyz ma byt v pohode reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání