Napsat recenzi

Pobyt v září 2014 v hotelu Jasmine Village Hurghada Egypt

Recenze hotelu Jasmine Village ***+ (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 052x
Recenze se líbila: 540 čtenářům
Fotografie: 16
Videa: 0
Komentáře: 1
  • šnorchlování šnorchlování
  • v klidné vodě bez vln v klidné vodě bez vln
  • když je bezvětří i začátečníci si přijdou na své... když je bezvětří i začátečníci si přijdou na své...
  • Z druhé strany útes klesá do hloubky Z druhé strany útes klesá do hloubky
  • I ježci jsou k vidění, naštěstí
se u břehu nevyskytují! I ježci jsou k vidění, naštěstí se u břehu nevyskytují!
  • Slunečníky a ohrádky na pláži jsou stále udržované Slunečníky a ohrádky na pláži jsou stále udržované
  • Místní vláček Místní vláček
  • Golfové hřiště Golfové hřiště
  • Dětské hřiště Dětské hřiště
  • Ubytování pro rodiny Ubytování pro rodiny
  • Hřiště pro děti Hřiště pro děti
  • Cesta k hotelu vláčkem Cesta k hotelu vláčkem
  • Opičky Opičky
  • Odliv Odliv
  • Podmořský svět Podmořský svět
  • .... a zase pod vodou .... a zase pod vodou

Vhodné pro rodiny s dětmi již od 2 let, nebo i pro seniory. Krásný, písečný, pozvolný vstup do moře (připomíná Balaton),dále od břehu pak vlny (připomínající Bulharsko). Co se týká šnorchlování a podvodního světa, je chudobnější, (než např. u hotelu Prima live) a je spíše pro lepší šnorchlaře.Pro nás, co potřebují dosáhnout alespoň na špičky, aby si v případě potřeby mohli upravit brýle nebo šnorchl, nastává vhodný čas jen tehdy, když se utiší vlny a je odliv.To jsou potom ty pravé babské hody. To nás babek najednou chodí po pláži jak mravenců.

Takové podmínky za celou dobu dovolené - 12 dní, byly 2,5 dne.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Hotel s průměrně vybavenými pokoji, hezkou krytou teráskou a balkonem. Jednotlivé pokoje jsou od sebe odděleny tak, že nevnímáte sousedy a vytváří tak maximální soukromí.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Podle ostatních hotelů menší výběr, ale celkem bylo jídlo chutné. Jídlo pro malé děti je oddělené zvlášť! Jídelna má dětský koutek na jídlo i s televizí, dále vysoké židličky pro malé děti ke stolům rodičů. Možno se stravovat i v jiných restauracích patřících k hotelu, do některých se však musíte nahlásit dopředu v recepci hotelu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavené pokoje s televizí (bez českého nebo slovenského prg.), trezorkem, fénem, ručníky, miniledničkou s vodou (1 l/os) , osuškami a přednožkou před vanou. Personál usměvavý, vstřícný, úklid na dobré úrovni. Postele jsou betonové sokly a na nich matrace. (Alespoň pod nimi není prach!)

U hotelu denně animační programy pro děti i dospělé a diskotéka v "Pergole".

Dále je u hotelu golfové a fotbalové hřiště.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Udržovaná, čistá písečná pláž leží u hotelu, rozdělená výběžkem na dvě části. Voda teplá, zvláště u kraje, byla jako ve vaně. Slunečníky z palmových listů a plážová lehátka s matrací - zdarma. Některé slunečníky měly listy až na zem, jako týpí s malým vchodem. Byly příjemné, listy províval vánek a chránily před přímými slunečními paprsky. Všude byly nádoby na odpadky, takže čisto! Na plážích zastřešené 2 bary na občerstvení, s příjemnými sedačkami na odpočinek a přátelské popovídání.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Uprostřed hotelu velký dětský park se skluzavkami a houpačkami, který má na počátku a konci klece s opičkami, dále jsou přes cestičku 3 pejsci v kotcích, takže takové mini zoo, pro zábavu dětí i dospělých, okolo hotelu několik stánků a dále je možno chodit na procházky k obchodům vzdáleným asi 1/2 hodiny. Kolem hotelu a venkovních pokojů je krásně udržovaná zahrada se zastřiženými stromy, kaktusy a udržovaným trávníkem.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Celkově jsme byli spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

bm: Jasmine cerven 2015 = Rusko - 20. 3. 2017 14:54

Hruza bungalov i jidlo Silene-rusky majitel, egyptsky Manager ,na stesti jen tyden trvalo to utrpeni -prujem ,spina Vse jsme napsali primo managerovi.Chtel ceske demostranty pozvat na extra veceri,ale vsichni hoste zvraceli a to ostatni. Rodinka dala 60 tisic za dve deti a dva dospele ,takova sprostota, ve smlouve bylo 4* ale tak 2 ve skutecnosti Kure to byly kridla ale jen kosti a kuze denne a suchy piskot s ruzovym pudingem,dalsi s kakaovym ,tvrde hovezi a ryze.Prasek s vodou Juice na pridel reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání