Napsat recenzi

Jak přelstít klienta

Recenze hotelu Jasmine Village ***+ (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 769x
Recenze se líbila: 533 čtenářům
Fotografie: 24
Videa: 0
Komentáře: 1

Dovolená EGYPT hotel Jasmine Village

Již na letišti sděleno - ubytování v jiném hotelu.První šok. Tak tedy nás přivítal hotel ALI-BABA před sedmou hodinou ranní.

Na recepci druhý šok - ubytování až odpoledne. Obsazenost hotelu cca 80-100 lidí,přitom kapacita 8670 pokojů.

Přiletěli jsme asi druzí po vyhlášeném nedoporučení asoc. zájezdů. Nelétat do Egypta - nepokoje.

Náš hotel Jasmine Village byl od konce července UZAVŘEN. Po celou dobu byl u nás nabízen dále v nabídce dovolené.Ješte když jsme přiletěli z dovolené byl a je stále v nabídce.KDE JE CHYBA. Zde pár foto z nabídky hotelu JASMÍN VILLAGE. Je to prosím i s dunami písku nafoukaného za dva měsíce.Fotografováno 2.10.2013.

Cestovní kancelář FISCHER a její prodejci těchto lokalit by se měli stydět a alespoń se omluvit.

Nyní pár řádků k hotelu ALI BABA.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoje prostorné,postele výborné.Klima funkční a lednice chladila , až na úplné zaledování vrchního prostoru Vidět tedy bylo ,že pokoj nebyl delší dobu používán.Po bakšišném,a to denně 2USD žádná změna. Musel jsem tedy poslední den pobytu překvapit svou dovedností a kytičku s labutěmi udělat sám.Rozsypané lístky od květů jsem také použil.

První dny nás zlobili Faraoni - druh mravenců- měli jsem jich přes noc plnou postel. Vstávání bylo o to rychlejší a užili jsem si více pláže.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Není co bychom vytkli - spokojeni / málo ovoce /

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení hotelu nadstandartní - ledová plocha -bruslení

- bouling

zklamáni pouze,že nebyly žadné animační programy

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž byla až na pár větších kamenů dobrá.Vhodné vzít boty do vody. Pro šnorchlování výborné místo.Málo korálů,zato více ryb a rybiček.Doporučuji jejich chleba /placky/ vzít na krmení DOSTAVÍ SE KRÁSNÝ ZÁŽITEK

Moře teplé a průzračné,super vlnky.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Na procházky večer,úplně dostačující.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Za dobu pobytu jsme kolem sebe slyšeli pouze samou ruštinu.Zaspomínali jsme si na školní léta a angličtinu vystřídal ruský jazyk.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

bm: Jasmine, ali baba ,Aladin - 20. 3. 2017 15:17

Vse byl jediny majitel, komplet 3 hotelu byl prodan ruskemu oligarchovi a ten pak prodal 2 hotely Arabacum zpet s velkou financni ujmou Je to hruza 2015 jsme se modlili kdy za 12 tisic skonci 5 dnu ciste dovolene ,nebot pocitaji do pobytu i let tam i zpet stiznost nepomohla ani na miste ,natoz u CK reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání