Napsat recenzi

Jasmine Village - říjen - 2015

Recenze hotelu Jasmine Village ***+ (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2015
Přečteno: 404x
Recenze se líbila: 456 čtenářům
Fotografie: 28
Videa: 0
Komentáře: 1

Moje první návštěva Egypta (na doporučení kamarádky Helenky), než jsem se vzpamatoval z prvního letu, už jsem se brouzdal v Rudém moři, které mi naprosto učarovalo. Možná to a fakt, že jsem opravdu nenáročný, ovlivní i moje hodnocení.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Bydleli jsme (s kamarádem Ládíkem) v přízemním bungalovu, který měl vše, co člověk k životu potřebuje. Byl čistý, útulný, vše fungovalo jak má, s klimatizací. Matrace široká, vysoká a tužší - pro moje záda super.

Denně úklid + doplnění vody - 1l na osobu. Všude kolem samá zeleň a palmy, velice příjemné prostředí. V tu dobu zde bylo okolo osmdesáti procent Rusů, ale narozdíl od jiných recenzentů jsme nezaznamenali jediný problém. Celý pobyt zde proběhl v klidu a pohodě.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídla bylo dost, obědy a večeře hodně podobné, těstoviny, rýže, brabory, různé omáčky a další, neochutnal jsem vše. Jo, a hodně zeleniny, salátů a také spousta sladkostí, tipnu si tak 10 až 15 druhů dortíků. Nejlepší byly snídaně, podobné, jak jsem se zmínil v recenzi na Lamar, ale bohatší - větší resort i obsazenost (cca 60 procent). Omeletky, lívance, spousta všelijakého pečiva, výběr byl opravdu pestrý. A automaty na asi 8 druhů kávy, samozřejmě čaj, mléko, džusy, také fanta a cola.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Těžko posoudím, já jsem nic nepotřeboval, personál hotelu byl v pohodě, příjemný, klasické - ahoj, jak se máš.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Ano, zde se budu rozplývat, moře úchvatné, průzračné, poprvé v životě jsem šnorchloval, rybičky kouzelné, záda připálená. Pláž čistá, písčitá (možno chodit do moře bosky) s nádobami na odpadky, prostě super na druhou.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Jednou jsem, vyrazil na obhlídku, ale po asi padesátém zatroubení a pokřiku taxikářů jsem se rychle vrátil do resortu a více jsem nevylezl.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Předesílám, že mluvím pouze za sebe. Byl jsem nadšen, týden ráchání ve skvělém moři, šnorchlování, procházky po resortech (můžete i do sousedních hotelů Alladin a Ali Baba). Ještě měsíc po návratu se mi o moři zdálo a těšil jsem se na příští dovču - recenze Lamar. Přiložil jsem také pár fotografií pro dokreslení.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

bm: jasmine v cervnu - 20. 3. 2017 14:43

2015 Opravdu Vam zavidim tu spokojenost V kvetnu 14 dnu v Sharm Plaza za 15.tisic 15 dnu uplny Luxus !! TAK HURA do Jasmine na stesti v cervnu tyden Rus majitel ,pocitali jsme dny,prujem,silene jidlo a zadne snorchlovani.a v rijnu do Flamengo 14 dnu v Marsa Alam, take des,molo zavrene a voda po kotniky,mohli jste plavat v bazenu Svycar Manager vse na pridel ,cisto,ale kolem nic.A tak byl Egypt uzavrena zalezitost 2016 the Grand Hotel Hurgada spicka cely Mesic tam Ale je tezke doporucit ,nebot zmeni managera a jde vse do kytek 2017 opet Grand 3 tydny 770eur uvidime co to bude reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání