Napsat recenzi

All inclusive? Bohužel, ani náhodou!

Recenze hotelu Zagreb Hotel *** (Chorvatsko - Kvarner - Karlobag)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 1 450x
Recenze se líbila: 443 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Výborné koupání v moři, krásné a klidné místo slibovalo vynikající dovolenou s vnučkami. Celkový dojem však snižuje nízká úroveň služeb - spíše než all inclusive by měla nabídka být označena a prodávána jako plná penze.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoj odpovídal popisu v nabídce (3 postele a přistýlka), koupelna se sprchou a WC, vybaven klimatizací, TV, ledničkou. Pro 4 osoby poměrně málo úložného prostoru (skříně, prádelník).

Co v popisu není uvedeno a zejména pro starší osoby, rodiny s malými dětmi (kočárkem) či osoby se zdravotním handicapem představuje poměrně vysokou zátěž množství schodů;

v hlavní budově např. od pokojů k recepci a baru 30 schodů, k restauraci dalších 30,

k bazénům (vnitřní, vnější) připočítejte dalších 27, a aby toho nebylo málo, k moři přidejte ještě dalších 40 schodů.

Absolvujete minimálně pětkrát dolů a nahoru!

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Spíše než all inclusive se jedná o plnou penzi.

Snídaně není pestrá - po celou dobu pobytu stejné (vařená vajíčka, párky, míchaná vejce, slanina, vaječná omeleta, máslo, džem, jeden druh měkkého sýru, dva druhy tvrdého sýru, měkké salámy, bílý jogurt), oběd nepříliš vhodný pro děti, večeře totéž.

Nabídka ovoce v sezóně představovala jablka, nektarinky, broskve, švestky - po celou dobu nebyl meloun, hrozny apod. typické pro přímořské oblasti.

Mezi snídaní (07:00-09:30), obědem (12:30-14:00) a večeří (19:00-20:30) - nic. Nápoje ani ovoce se nesmí vynášet (to hlídá poměrně arogantní mládenec!).

U bazénu nefunguje žádné občerstvení, u moře je sice restaurace, ale ta není součástí hotelu - tedy vše platíte (all inclusive???).

Přitom od moře je k bazénu 40 schodů, od bazénu k baru (otevřen 11:00-21:00) dalších 57 schodů. Do baru si můžete zajít na kávu (tedy pokud náhodou nedojde - stalo se dvakrát, že ve 20 hodin už nebyla!), nealko nápoje, pivo a místní alkoholické nápoje (slivovice, cherry brandy, ořechový likér a bylinný likér, medovina - kvalita odpovídá "domácí" produkci ; ostatní za hotové!!!).

Stoly se během výdeje stravy neuklízí, nemění se ani prostírání, pouze odeberou použité nádobí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Hotel by potřeboval investice (vymalování, opravy interiérů, závěsy a záclony apod.). Vhodné by bylo doplnění výtahem!

Pokoje uklizeny před nástupem, během pobytu neočekávejte! Prostěradla a povlečení se nemění, ručníky jednou za dva dny, denně pouze vynesou koš s odpadky. Nestele se!

Sportovní nabídka dobrá, rovněž fakultativní výlety - s ohledem na vnučky a hezké počasí ke koupání v moři jsme ale nevyužili. Animační program neupoutal.

Bazén vnitřní s vysokým obsahem chlóru ve vodě, studená voda!

Bazén vnější obdobně, chlór, nízká teplota. S ohledem na malou vzdálenost od moře bychom očekávali slanou/mořskou vodu!

Lehátek u vnějšího bazénu málo na počet hostů; je ale dáno omezenou plochou kolem bazénu. Žádný slunečník!

U moře nejsou pro hosty žádná lehátka ani slunečníky; lehátko si můžete zapůjčit za 10 HRK na den!! Restaurace u moře není součástí hotelu, tedy vše si platíte. A pozor - hotel neposkytuje ani ručníky či osušky k moři, vezměte si z domu! Stejně tak doporučujeme vzít si šňůru a kolíčky na prádlo k sušení plavek apod.

Personál hotelu v recepci rozdílný; vedoucí slušná, jazykově vybavená, ochotná, mladší (zřejmě najaté sezónní pracovnice) neochotné. Personál v jídelně vcelku ochotný, arogantní ale tzv. hlídkování u vchodu (viz výše).

Poměrně zarážející jsou platby za parkování (1 EUR/den), internet (2 EUR/den).

A naprosto nepochopitelný a neoprávněný s ohledem na (ne)aktivitu je poplatek za delegátku z ČR (5 EUR za dospělou osobu) - pouze jednou jsme se pokusili řešit požadavek a dočkalo se nám arogantního nepochopení!

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Moře průzračně čisté, klidné, sice trochu chladnější, ale splnilo očekávání. Využili jsme denně několik hodin k plavání!

Pláže betonové, u břehu kameny, ale přístup vcelku dobrý.

Jak jsme ale již uvedli, chybí jakékoli vybavení (lehátka, slunečníky). Použití sprchy za hotové (2 HRK/30 sec.), WC rovněž (2HRK). Např. hotely v oblasti Poreč pro all inclusive používají magnetické karty, použití lehátek, sprch a WC na pláži je v ceně all inclusive.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Vzdálenost do města a obchodů 300-500 metrů, krásný výhled na pohoří Velebity a ostrov Pag. Velmi pěkné.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Klady: moře a výborné koupání.

Zápory: převažující, slabá úroveň služeb - all inclusive neumí!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kvarner - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání