Napsat recenzi

Ryba smrdí od hlavy ..........

Recenze hotelu Hotel Petr Bezruč ** (Česko - Moravskoslezský kraj - Frýdlant nad Ostravicí)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 656x
Recenze se líbila: 451 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 5
  • prostorný balkon,že prostorný balkon,že
  • výhled do okolí,
zeď do výše očí výhled do okolí, zeď do výše očí

Pobyt na tomto hotelu po čtvrté a NAPOSLED !!!!!!!! Jsme opravdu OTŘESENI stavem "péče o platící klienty",který jsme letos zažili.

Když nezakliknu žádnou hvězdičku,recenze se neodešle.Když jsem tedy klikla jednu - ukázalo mi to "katastrofa" a nyní zde se ukazuje "průměrné" - tudíž i zadavatelé těchto recenzí lidem lžou?Proč není možnost kliknout "naprosto nedostatečné" ,když je to opravdu na tomto hotelu tak? Zamyslete se nad tím a nenadržujte lajdákům a lhářům.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Permanentní zápach plísně - pod postelí chuchvalce prachu,zbytky starého pečiva.

Za celý týden nikdo neuklidil,alespoň koš začali vysypávat po důrazném vyzvání.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Katastrofa - okrádání ve všech porcích - jídlo vůbec neodpovídá ceně,která je zaplacená! je to na podnět pro šetření ČESKOU OBCH.INSPEKCÍ,snad se najde někdo,kdo to udělá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Ředitel a šéfkuchař budou pěkní filutové - nikdy v hotelu Bezruč takový NEPOŘÁDEK nebyl.Podle toho, jakých jsou tito "šéfové" kvalit, si vybírají i personál: na recepci arogantní ignoranti, o "lázeňské" ani nemluvě,uklízečky neuklízí (možná je jen jedna na těch 150pokojů),těch pár slušných číšníků(značně přetížených) to nevytrhne -mělo by jich být jednou tolik!

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,2/5)

-----------

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Krásná krajina - za hotelem se povalují plesnivé koberce a harampádí .........

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

OTŘESNÝ - NECHÁPU,JAK JIM MOHOU PROCHÁZET LUMPÁRNY,KTERÉ MAJÍ OD KLIENTŮ DOBŘE ZAPLACENÉ !

Dole je kolonka "pro koho je tento hotel vhodný " se sedmi nabídkami k zakliknutí - chybí tam osmá = HOTEL NENÍ VHODNÝ PRO ŽÁDNOU PLATÍCÍ OSOBU !

Mám pouze podezření,že klienti si odvážejí domů v dýchacích cestách spory nadýchaných plísní a jsou ohroženi alergiemi - tak jen aby věděli,koho pak žalovat pro újmu na zdraví.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 133
z 271 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Standa: Reakce - 20. 8. 2014 23:51

Naprosto ve všem s Vámi souhlasím,tohle jsem ještě nikdy nezažil,ale nebojte,tenhle Titanic se potopí sám i bez ledovce a moc dlouho to trvat nebude. Stanislav Šneberger reagovat

Míša: Reakce - 21. 8. 2014 16:35

Také souhlasím ve všem. Bohužel!Zklamání veliké. reagovat

Radikál: Ano, za cenu ubytovny, chceme služby Alkronu! - 21. 8. 2014 22:18

Řekněte mi, co byste chtěli za 1400,- Kč pro dvě osoby s polopenzí? Za tyto prachy si nemáte právo stěžovat vůbec na nic.. Ale na víc nemáte, tak jezdíte opakovaně do stejných žump, tak si nestěžujte, že vás tam blechy sežerou. :-) reagovat

Standa: Re: Ano, za cenu ubytovny, chceme služby Alkronu! - 21. 8. 2014 23:11

Tak nevím Radikále,kde jste vymyslel tuhle částku,my jsme zaplatili 4 500Kč,ale dobrá,taky názor. reagovat

oklamaný: Re: Ano, za cenu ubytovny, chceme služby Alkronu! - 22. 8. 2014 9:34

Radikále,byl jsi tam?Nebo jsi snad "potrefená husa"? 2 osoby na 5dnů 7000.-kč+parkovné za takovýto humus? Mimo jiné by měl hotel Bezruč dostat pokutu za KLAMAVOU REKLAMU - láká lidi na NEEXISTUJÍCÍ služby,lže,uráží a okrádá. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání