Napsat recenzi

Nedejte na recenze a klidně ho navštivte

Recenze hotelu Hotel Petr Bezruč ** (Česko - Moravskoslezský kraj - Frýdlant nad Ostravicí)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 396x
Recenze se líbila: 384 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Pobyt v tomto hotelu jsem zakoupila zhruba před 2 měsíci i pro mé rodiče a nás s osmiměsíčním miminkem. Nevím proč mě napadlo se podívat na recenze - normálně to nedělám. A byla jsem v šoku. Měla jsem chuť rezervaci zrušit, ale chtěli jsme do Beskyd. Můžu říct, že jsem 3 dny měla žaludek na vodě, při představě co nás čeká podle recenzí. Byli jsme překvapeni, že většina toho negativního neměla s realitou nic společného.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Hotel má samozřejmě svá nejlepší léta za sebou, ale jsou vyměněná téměř všechna okna za plastová, takže z venku to nevypadalo hrozně. Na parkovišti jsme na propadnutý kanál nenarazili a byla posečená tráva. Při vstupu k recepci jsou 3 kožené sedačky, na stěně obrázky od místního malíře, které si můžete zakoupit, stolní hra, čistič obuvi co pod něj strčíte botu a tu vám vyčistí. N|a recepci 2 přívětivé recepční. Přijeli jsme v 17 hod. a do 10 minut jsme byli ubytovaní. Oba výtahy byli funkční. Po vstupu do pokoje jsem čekala hrůzu a děs, ale koberce čisté, záclony i závěsy taktéž včetně povlečení a bílých ručníků, které tak nejsou vyprané do bíla v podstatně luxusnějších hotelích. Televize bez problémů hrála. Nábytek taky nebyl úplně z dob socialismu a ani matrace nebyly proleželé. Je pravda, že WC je asi původní, ale funkční. A co by někteří chtěli ve sprše když ne igelitový závěs? Pak si mohou připlatit za pokoj LUX, kde byl sprchový kout. A to že někdo píše, že vchodové dveře mají pouze kliku? A to jako chtěli čipy? To jsou trošku mimo ne?

Strava a stravování  průměrně (3/5)

První den jsme se vydali na večeři opět s očekáváním jak to dopadne. K večeři je vždy polévka, kterou mi můžete nabrat ze 3 nádob a můžete jít kolikrát chcete. Byl kuřecí vývar - výborný a jídlo jsme měli do 10min. na stole a byl výborný bramborový salát a kuřecí řízek přes celý talíř. Navrch ještě buchtička. Pití se platí, ale to je snad normální pokud nemáte v hotelu all inclusive. Po place kmitali 3 číšníci a pak ještě slečna, která objednávala jídlo na další den - výběr za 3 jídel. A co se týká snídaní, tak nikdy nebyl problém s hrnečky nebo skleničkami či příbory. Vždy 2 džusy, přístoj na presso, výběr z několika druhů čajů. Dále 4 druhy šunky, 4 druhy trvanlivých salámů, k tomu paštika, aspiky, tlačenka, anglická, 3 druhy sýrů, máslo, párky, 2 druhy klobás, jogurty, různé cereálie, zelenina, 4 druhy pečiva. Opravdu nevím co by hosté ještě k snídani chtěli. Většina doma sní tak jeden rohlík a tohle jim připadne málo? A všechno se doplňovalo, nebyl s ničím problém. A pokud chyběly např. ubrousky, tak je hned obsluha doplnila.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Už jsem se zmiňovala, že vybavení není úplně nové, ale rozhodně funkční. Vstup uklizen, výtahyj jezdili. Na recepci je možné koupit chlazené nápoje a zmrzliny. Pesonál byl ochodný. A že venku štěká pes? Tak v noci vůbec ne a k večeru pouze proto, že kolem něho chodí hosté se svými pejsky na vycházku a on se z toho může zbláznit. S objednáním welness procedur taky nebyl žádný problém. Využili jsme akorát solnou jeskyni, vzhledem k jiným aktivitám mimo hotel. Je pravda, že tu chyběla relaxační hudba, která k tomu určitě patří a určitě by bylo vhodné mít více návleků na boty. Čeká se na výchozí a večer už je to pouze gumička s igelitem, takže efekt není žádný. Chybí tu funkční letní terasa - dá se vzít pití nebo káva před hotel,kde jsou lavečky, ale jenom 3 a ty byly obsazené kuřáky, takže s dítětem do jejich blízkosti ne a na terase byli lavečky 2. Pod okny u vchody jsou klasické lavečky, ale tam zase případný hrníček nemáte kam položit. Určitě by stálo za to vyčistit venkovní bazén a upravit tenisový kurt. Na patře jsme měli i hernu pro děti - malá skluzavka a pár hraček. Ale to co jsme viděli večer, kdy všechno bylo rozházeno a nikde nikdo jsem se nedivila, že se ráno objevila na dveřích cedulka, že je to zamčené a klíček lze vypůjčit na recepci.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Hnedu ze hotelem u parkoviště začíná trasa na Lysou horu - cca 8km. Hotel je na konci silnice - takže končí parkovištěm a konečnou "točkou" autobusů. To zaručuje klídek.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Pobyt se nám líbil, mohu doporučit. Určitě to není taková hrůza jako píší rozhořčení hosté po návratu a píší ty hrůzy. Vzhledem k tomu, že je kapacita asi tak 300 hostů, tak těch pár recenzí mluví asi za sebe. Že by byli všichni nespokojeni a ani to nenapsali. Samozřejmě, že vzhledem ke stáří hotelu a množství ubytovacích kapacit v hotelu se snaží nalákat hosty i na věci, které nejsou úplně jako na obrázku, ale myslím, že postupně se budou snažit a časem se sem vrátíme, abychom porovnali posun nebo že tu zůstal stát čas.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 133
z 271 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Standa: Máma - 16. 8. 2014 15:00

Tak opět jedna recenze,která má nalákat další naivní lidi,aby jim přivezli peníze,které tahle ubytovna a ne hotel,jak se prezentuje zoufale potřebuje. Ani Vás nemohu oslovit,píšete nesmysly a nejste ani ochotna se'pod ně podepsat. Stanislav Šneberger reagovat

Jana Koudelková: Re: Máma - 16. 8. 2014 20:37

pro mě je důležité, že to co jsem napsala jsem opravdu zažila a k tomu snad není důležité jméno, ne? Proč bych měla psát nesmysly, na to opravdu nemám čas. reagovat

Vlasta: Re: Re: Máma - 20. 8. 2014 18:30

Zdravím a pamatuji si vás...tedy asi. Myslím, že my jsme druhý den s kamarádkou odjížděly. Napsala jsem podobnou recenzi jako vy, ale hodně stručnou a ten pán mi taky odepsal a udělala ze mě vola. Samozřejmě, že na hotelu nedostatky byly, ale dokážu pochopit, že všechno najednou opravit a zmodernizovat nejde. My byly také spokojené. Nějaká dáma a ten pán mě nařkli z toho, že jsem od hotelu placená za kladnou recenzi..no jsem ráda, že patříte k normálním lidem a ne k takovým jako jsou oni. Pěkný den. reagovat

Standa: Reakce - 21. 8. 2014 11:02

Pro paní Vlastu,nemyslím si,že jsem z Vás dělal vola,jak píšete. Víte,když vy máte právo psát,že se vám líbilo,tak zrovna tak já mohu napsat o tom,že nám ne. A pořád,ač vy si to nemyslíte,tak já se pořád považuju za normálního člověka. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání