Napsat recenzi

Jen krátký pobyt

Recenze hotelu Hotel Filip (Česko - Jihočeský kraj - Lipno nad Vltavou)

Hodnocení:
průměrně: 1,8/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 423x
Recenze se líbila: 500 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt jsme měli přes slevový portál, takže téměř za poloviční cenu oproti běžnému ceníku, takže naše očekávání tomu odpovídalo. Pokud bychom však platili plnou cenu, byli bychom zklamáni. Zcela chybí jakákoliv recepce - vstupní informace - nevíte, zda se pokoje uklízejí či nikoliv, zda je doplňován toaletní papír, na koho se obracet v případě problémů nebo dotazu apod. Pouze se dozvíte časy snídaní a večeří. Ale dovtípili jsme se a poradili si. Při polopenzi neznáte vůbec dopředu jídelníček večeří - přitom jde o vytištění jedné strany A4 z počítače a její umístění ke vstupu do jídelny.

Ubytování  průměrně (1,7/5)

Celý hotel je po rekonstrukci, takže vše je hezké, nové a čisté.

Dvoulůžkový pokoj je však velmi malý, pouze jeden noční stolek a jedna sedací kostka. Když se jeden oblékal, druhý musel zůstal na posteli nebo v koupelně .

V koupelně žádná možnost na odložení toaletních věcí / chybí polička / a pověšení prádla

/ žádné háčky / , ani sušení vlhkého prádla / jezdili jsme na kolech / .

Zcela chybělo mýdlo a skleničky , což u 3*** hotelu považuji za standard, takže naše první cesta vedla do obchodu cca 1km . Topení je podlahové - je asi problém sušení věcí v zimě nebo při deštích. Naštěstí jsme nezmokli. Nevím, jaká situace je v létě při tropických teplotách - větrání je asi také problém, protože jediné okno je pouze lehce vyklápěcí, při otevření zasahuje celou šíří nad postel. Žádný sušák ani veranda zde není. Jediná lampička nad postelí je zvláštně umístěná ve výšce 2m, takže při dočtení knihy musíte vstát na posteli a zhasnout.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Polopenzi jsme měli v ceně voucheru, takže její finanční hodnotu neznám. Za standardně nabízené ceny bych určitě odhlásila večeře / hodnota 110 Kč / . Snídaně byly vcelku standardní, chybělo zcela ovoce,ale jinak se dalo vybrat , ale večeře nám nevyhovovaly. Předně nebyla možnost vybrat si dopředu alespoň ze 2 chodů a nevěděli jste, co vlastně bude . Takže překvapení se konalo až skutečně při přinesení jídla.

Měli jsme 5 večeří - všechny polévky byly velmi dobré, hlavní chody byly pěkně upravené a celkem chutné, ale ne zcela vhodné pro širokou klientelu hostů včetně dětí.

Uzené maso / bylo 2x / je nezdravé a kořeněné omáčky a knedlíky s omastkem jsou na večerní jídlo velmi těžké . Celkově lze večeře označit jako polomasé / kromě uzeného, bylo ostatního masa v pokrmech cca 5dkg. / Škoda, myslíme si, že kuchař umí vařit dobře - možná je příčina i v miniaturní kuchyňce, ve které jídla připravuje. Bylo až obdivuhodné, že se v tom prostoru mohla pohybovat ještě pomocná kuchařka a servírka.

I v restauraci bylo na sezení velmi málo místa, když se sešlo více ubytovaných hostů najednou, nebylo kam si sednout. U stolů bylo mnoho židlí a nešlo projít.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Personál byl ochotný, vstřícný, obsluha rychlá.

Nevíme, čím hotel disponuje, kolárnu jsme nevyužívali a byli jsme stále mimo hotel. Internet byl zdarma , ale v našem pokoji šel minimálně.Televize fungovala. V Lipně je ale spousta možností sportovního vyžití, takže toto malý hotel podle nás nabízet nemusí.

Parkoviště je však malé pro případ plného obsazení hotelu - sešlo se tam 10 aut a už nebylo kde parkovat.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Příroda v okolí jezera i rezort LIpno jsou krásné. Hotel je v kopci, na slunci, relativně blízko / cca 500m / od atrakcí a centra LIpna a cyklostezky, takže nám toto vyhovovalo.

V létě koupání je nutné asi autem, pěšky se nám zdá pláž dost daleko.

V bezprostředním okolí hotýlku probíhá výstavba dalších hotelů, byl tam stavební ruch, ale nám to nevadilo - večer byl zcela klid.

Celkový dojem  průměrně (1,8/5)

Krásná lokalita, krásná příroda,máme spoustu zážitků. Samotný hotel a jeho provoz by potřeboval několik drobných a nijak finančně náročných " vylepšení " - viz výše.

V této podobě je vhodný na skutečně 2-3denní pobyt , kdy potřebujete někde přespat a jinak trávit den v krásné přírodě.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání