Napsat recenzi

Šílenost - více nikdy

Recenze hotelu Club Enjoy Beach *** (Turecko - Alanya - Okurcalar)

Hodnocení:
průměrně: 2,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 144x
Recenze se líbila: 449 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Při příjezdu pro Vás nastává - ŠOK a zděšení, že tu budete trávit týdfen dovolené s rodinou.Všude nepopsatelná špína, ukrutný hlad,(strava pouze vegetariánská), několikrát denně bez elektřiny a tekoucí vody, ignorace ze strany personálu.Toto zařízení naprosto nesplňuje žádné hygienické, bezpečnostní ani stravovací normy.

Ubytování  průměrně (1,9/5)

Jedním slovem děs.Štítili jsme se lehnout si do postelí.Tak špinavé povlečení jsme nikdy neviděli!!!Ať se na pokoji podíváte na co chcete vše je špinavé, zašlé, nefunkční,zdevastované!FUJ!!!

Strava a stravování  průměrně (1,9/5)

V jídelně se pohybují kočky, všude špína zápach, bez klimatizace - nadlidský výkon v čase oběda neomdlít vedrem.Vše je tu staré,zchátralé. Pokud u sebe nemáte svou vlastní plastovou flašku, tak se nemáte možnost ani napít.Nemají tu ani dostatečné množství skleniček do kterých by Vám nalili pití! Nádobí omlácené. Z jídla jsme byli vyřízení- jednotvárná strava - jen zelenina! Na dovolené all inclusiv jsme trpěli hlady! Na snídani jsme si nosili vlastní máslo a po večerech chodili nakupovat sušenky a chipsy, aby jsme přežili.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,7/5)

Ze strany personálu se dočkáte jen ignorace! V tomto zařízení se neuklízí, nevymění Vám ani osušky (už při příjezdu byly špinavé - FUJ, nelze je použít), nedají Vám ani toaletní papír. Toaleta je tak špinavá, že máte obavy o své zdraví na ni chodit!

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Pláž tu ani žádná není je tu jen ohrazený prostor kamením proti moři - najdete tu jen špínu a vstup do moře je jen přes velké slizké kameny - hrozí tu nebezpečí úrazu a s malými dětmi je to naprosto nemožné.Další přístup - ještě horší je z betonového plata, ale i zde je jen velké kamení, takže Vás moře o ně otluče. V bazénu je voda kalná a špinavá a je na počet klientů a dětí pohybujících se v komplexu dost malý. Klouzačka u bazénu je nepoužitelná, neboť se o ni jen potlučete- je prudce stočená do vody, tak, že si narazíte celý bok- doporučují neriskovat! Tento komplex je naprosto nevhodný pro malé děti a starší klienty!

Okolí hotelu  průměrně (1,7/5)

Ocitnete se v naprosté pustině.Hotel leží přímo u hlavní silnice, takže neustále (i v noci) slyšíte projíždějící auta.Není tu žádná restaurace, žádná zábava. Pokud se přeci jen vydáte na průzkum v tom horku - najdete jen maličké markety, kam jste nuceni chodit si kupovat jídlo, aby jste zde přežili.

Celkový dojem  průměrně (2,1/5)

Během tohoto pobytu máte neustále pocit, že to není realita, ale jen špatný sen.Máte pocit, že se psychicky zhroutíte, trpíte neustále hladem- těšíte se domů, že se najíte a budete v čistém prostředí.Běhenm této dovolené jsme ve 3 lidech zhubli 5kg (týden- all inclusiv).Naše obavy, že přibereme po stravování all inclusiv byly opravdu zbytečné! Všudypřítomná špína, smrad, neudržované okolí, vše zchátralé. neudržované, nefunkční, ignorace ze strany personálu, odříznuti od jakéhokoliv dění.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

mladý pár: Zcela souhlasím - nikdy více - 12. 8. 2013 14:32

Zcela souhlasím, hotová parodie na dovolenou. Ani svého nepřítele bych tam neposlala. Cestovní kanceláře, které nabízí tento hotel by měli zavřít! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání