Napsat recenzi

katastrofa

Recenze hotelu Club Enjoy Beach *** (Turecko - Alanya - Okurcalar)

Hodnocení:
průměrně: 2,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 383x
Recenze se líbila: 410 čtenářům
Fotografie: 18
Videa: 0
Komentáře: 0
  • el. napojení koupelna ochrana proti úrazu el. proudem na jedničku el. napojení koupelna ochrana proti úrazu el. proudem na jedničku
  • plesnivý sprcháč plesnivý sprcháč
  • kvalitní oběd večeře stále stejné vpravo "masový" (5% masa) karbanátek na příděl kvalitní oběd večeře stále stejné vpravo "masový" (5% masa) karbanátek na příděl
  • pestrá snídaně 01 pestrá snídaně 01
  • pestrá snídaně 02 pestrá snídaně 02
  • pláž pro údajně cca 100 lidí pláž pro údajně cca 100 lidí
  • šatní skříň pro 3 osoby šatní skříň pro 3 osoby
  • krása sprcháče krása sprcháče
  • hygienické WC hygienické WC
  • dveře z poválečné éry dveře z poválečné éry
  • lednice na potraviny lednice na potraviny
  • dveře na balkón dveře na balkón
  • dveře na balkón dveře na balkón
  • neudržované zákoutí mezi bungalovy neudržované zákoutí mezi bungalovy
  • dětská koutek momentálně obývají tři toulavé kočky s koťaty dětská koutek momentálně obývají tři toulavé kočky s koťaty
  • plážový bar s diskotékou plážový bar s diskotékou
  • plážový bar s diskotékou plážový bar s diskotékou
  • plážový bar s diskotékou plážový bar s diskotékou

prosím nejezdit.

Jsem člověk který jezdívá pod stan společná sociálka mi nedělá problém, ráda si uvařím zeleninu syrovou nebo vařenou jakoukoliv, sojové maso, luštěniny, ryby, různé druhy masa. Co je ale moc to je moc. Spousta komárů.

Ubytování  průměrně (1,9/5)

katastrofa. Za dobu pobytu nebyl žádný úklid ani výměna ručníků nasáklých solí. Po urgenci nám bylo sděleno aby nám uklidili tak máme dát klíč na recepci jelikož nemají rezervní klíče. Ale i když jsme tak učinili jelikož jsme byli celý den na výletě tak úklid za celý den nebyl proveden. Záchod použitelný pouze se zavřenýma očima. Elektrika na hraně úrazu el. proudem.

Strava a stravování  průměrně (1,9/5)

Měli jsme all inclusiv. Pouze pro vegetariány a lidi zvyklé sníst cokoli. Ryba dvakrát ale nedala se sníst malá s hodně kostmi (Okoun). Máslo jsme si museli na snídani koupit. 3x salám ve kterém bylo 5% masa zbytek mouky. Hl. jídlo když jste měli štěstí našli jste v jednom ze dvou druhů teplého jídla "sekanou" opět 5% masa zbytek mouka 2x osmažené na příděl od kuchaře. Zeleninu mám ráda ale dlouho ji nebudu muset. Zákusek cca 4x krupicové něco namočené v sirupu. Zmrzlina pokud si ji koupíte. Nápoje asi jako naše minerálky 2l za 4 Kč a to jste museli požádat. Volně přístupné sirup s vodou. Alko "vodka" po neustálých stížnostech přidali "whisku". A k celé té mňamce Vám po dobu obědu a večeře hraje pohřební houslový recitál ve smyčce stále dokola.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,7/5)

Personál v domácím propoceném triku a kraťasech. Bez označení že se jedná o personál.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Přístup není vhodný pro děti a seniory přes kameny útesy. Určeno pro potápění a šnorchlování. Moře bylo čisté.

Okolí hotelu  průměrně (1,7/5)

"Na samotě u lesa". Široko dalekío nic není. V horku nedosažitelné. Pro mladé kteří se chtějí bavit na diskotékách nebo být ve společnosti - mají smůlu. Jedině snad v nejbližším hotelu 1h daleko upozorňuji horko v noci a co pak přes den (nevím zda tam někoho z neubytovaných pustí 5 hvězd) .

Celkový dojem  průměrně (2,1/5)

Více nikdy.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání