Napsat recenzi

Šílené ! Když dorazíte, hledáte skrytou kameru, neboť nevěříte, že by toto mohla být pravda.

Recenze hotelu Club Enjoy Beach *** (Turecko - Alanya - Okurcalar)

Hodnocení:
průměrně: 2,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 414x
Recenze se líbila: 399 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Naprostá beznaděj, když se dostanete do hotelu Club Enjoy Beach a zjistíte, že týden budete trávit v humusu, prakticky o hladu a cestovka, která si bezostyšně nechá za dovolenou zaplatit jen kouká, jak z vás vymáčknout další peníze za přestěhování na další pofiderní hotel . Zařízení naprosto nesplňuje nejen inzerované služby, ale ani základní hygienické stravovací a bezpečnostní normy. Opravdu nejsme s dcerou náročné, ovšem co je moc, to je příliš.

Ubytování  průměrně (1,9/5)

Vše zchátralé, špinavé a většinou nefunkční. Jen klimatizace nám šla dobře, pokud ovšem nevypadl el. proud. Zahrada neudržovaná, zarostlá. Rostou zde krásné stromy a keře, zřejmě pozůstatek bývalé slávy hotelu. Místo muselo být kdysi pěkné, ale tak 30 let nikdo na nic nesáhl. Komárů víc, než na Lužnici v nejhojnějších letech. Díky nim jsme se ani nemohly vyspat. Nebezpečná elektrická zařízení v podobě zásuvek vlajících 10 cm ode zdi a žárovek na drátech.

Strava a stravování  průměrně (1,9/5)

Pokud jste vegetariáni a nevadí vám zápach a všudypřítomná špína, nejspíš tak dva dny vydržíte v pohodě. Pak i vám jednotvárnost a pochybná kvalita začne lézt krkem. Nečekejte máslo, maso, ovoce kromě melounu ani inzerované nápoje. Neexistuje nic kromě vody a něčeho co chutná jako voda se šťávou. Žádné pivo ani alko místní provenience, jen vodka občas je, neb klientela je převážně rusky hovořící. Pokud chcete inclusive alespoň ve standardní podobě, zvolte jiný hotel. Já přežívala na melounech a hlavně na stravě podávané v rámci fakultativních výletů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,7/5)

Personál většinou v tomto zařízení nepotkáte. Narazíte tu na bandu mladíků ve špinavém a otrhaném oblečení, kteří zřejmě jsou buď součástí rodiny majitele, nebo levná pracovní síla. Neochotní, poflakující se bezúčelně po areálu a nevládnou jazyky. Denní recepční mluví pouze ruštinou, pán co nás za pultem ignoroval večer, lámal angličtinu. Jakékoliv připomínky a žádosti ať z naší strany, nebo ze strany naší delegátky, byly ostentativně ignorovány.

V tomto zařízení se neuklízí ! Toaletní papír nám byl vydáván na recepci, nebo jsme si ho prostě přivlastnily z toalet u recepce. Ručníky a povlečení ( skoro se pro to, čeho se nám na začátku dostalo, ani tento výraz nedá použít) se nevyměňují. A tak ty špinavé a zaprané hadry máte prostě celý týden.

Inzerované služby jako animační programy, dětský koutek a sportovní vyžití - nic. Tedy torzo dětského koutku jsme v zapadlém koutě areálu potkaly, ale vše je zničené a pro děti nebezpečné.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Moře bylo čisté, teplé a vhodné pro šnorchlování, ale přístup k němu je problematický. Pláž je špinavý prostor, ohrazený proti moři hradbou kamení. Nikdo tu neuklízel už několik let, takže skládka s několika rozlámanými lehátky, toť vše. Vaše ratolest může rozhodně kyblíček a lopatičku nechat doma. Další přístup k moři je z betonového plata, ale i tady hrozí, že vás větší vlna omlátí o všudypřítomné kamení. S alternativou bazénu můžete počítat pokud vám nevadí, že voda v něm je hodně teplá a kalná. My si představily ty kolonie spokojeně vegetujících bakterií a ani jedna jsme nenabyla odvahu tam vlézt. Raději jsme riskovaly to plato. Jinak je celý komplex na skále, tudíž je třeba počítat že k bazénu i k moři není jiná cesta než po kamenných, nebo kovových schodech. Hotel je proto naprosto nevhodný pro malé děti, starší klienty, nebo pro lidi s pohybovými problémy.

Okolí hotelu  průměrně (1,7/5)

Kde nic, tu nic. Komplex leží přímo u hlavní pobřežní silnice a pokud se v tom horku přeci jen vydáte na průzkum, nenarazíte prakticky na nic po několik kilometrů a to v obou směrech. Tím myslím, žádné restaurace, žádná zábava, prostě nic. Jely jsme s představou fakultativních výletů a tak jsme neměly potřebu hledat něco v okolí, dost jsme si užily jinde. Výlety se nám líbily, ale je třeba zvážit jednodenní cestu do Pamukkale. Místo je úžasné, ale za celkových jedenáct hodin cestování budete mít dvě hodiny na Pamukalle a Hierapolis a to je na takový skvost málo. Cítily jsme se v tomto směru trošku podvedené. Co rozhodně doporučuji je nabízený rafting! Za slušný peníz máme opravdu nezapomenutelné zážitky v nádherné přírodě. Rovněž se nám líbila Alanya night.

Celkový dojem  průměrně (2,1/5)

Zadarmo drahé !!!!!! Fakultativní výlety jsou tím jediným, co nám zachránilo dovolenou a ukázalo nám, že Turecko má i jinou tvář. Zoufalství z toho kde jsme se ocitli, nás s ostatními nešťastníky stmelilo a podali jsme hromadnou reklamaci na CK. Místo ve tříhvězdičkovém hotelu s all inclusive jsme se ocitli ve slumu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Eva: souhlas - 29. 7. 2013 12:56

Tak s tímto ohodnocením nemohu nic než souhlasit. Jen dodám že nás bylo celkem od stejné cestovky 24 a všichni jsou stejného názoru. Není to tudíž výmysl jedné skupinky. reagovat

mladý pár: taktéž souhlasím - 12. 8. 2013 14:37

Nezbývá mi nic, než souhlasit. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání