Napsat recenzi

NÁM SE TAKÉ DOCELA LÍBILO

Recenze hotelu Club Enjoy Beach *** (Turecko - Alanya - Okurcalar)

Hodnocení:
průměrně: 2,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 165x
Recenze se líbila: 468 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Tato destinace není vhodná pro osoby, které touží po nočním životě nebo animačním vyžití.

Ubytování  průměrně (1,9/5)

ok

Strava a stravování  průměrně (1,9/5)

ok

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,7/5)

ok

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

perfektní

Okolí hotelu  průměrně (1,7/5)

nic

Celkový dojem  průměrně (2,1/5)

My se jezdíme k moři koupat a ne chlastat - takže dojem je perfektní a hlavně za cenu, kterou jsme zaplatili (2 dospělí + 2 děti 5 let, 10 let = 26.000,-, ALL, 8 dní). No paráda!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Pavla: nedá mi než reagovat :-) - 5. 8. 2013 18:26

K této recenzi bych chtěla pouze podotknout, že my na dovolenou jezdíme hlavně poznávat. Proto jsme za těch sedm dní pobytu stihly s dcerou čtyři výlety a ty byly skvělé. Alkohol nám opravdu nechyběl, neboť jsme téměř abstinentky a do výčtu " služeb" tohoto zařízení jsem jej uvedla proto, aby recenze byla úplná. Na neskonalé špíně, nedostatku stravy a neochotě personálu trvám. Z toho co autorka recenze uvádí mám dojem že: buď byla v jiném hotelu, nebo je standard její rodiny někde jinde než čtyřiadvaceti lidí v mém turnuse. Každopádně ve světle našich zkušeností celá recenze vyznívá jako: Když jsme naletěli my, tak ať si to vyžerou i ostatní :-) No paráda !!! reagovat

Malinovská Aneta: A mě také - 6. 8. 2013 9:51

Děkuji za komentář. Je pravda, že každý člověk má, jak píšete "jiný standard". V tomto hotelu jsme opravdu byli a opravdu se nám líbilo, ale luxus to nebyl - to je pravda. Jen pro informaci: Cestuji s celou rodinou, ať už na pevninu nebo ostrovy či poloostrovy, máme projetou skoro celou Evropu - ČR, SK, Německo, Bulharsko,Polsko, Maďarsko, V.B., Irsko, Island, Slovinsko, Makedonie, , Tunisko,Španělsko, Francie, Itálie, Monako, Malta, Chorvatsko, Turecko, Rusko, Řecko, Portugalsko, Nizozemí, Madeira, Ukrajina, L+L+E, (jen ne Švédsko, Dánsko, Norsko a Finsko), byli jsme i v Egyptě i Taba, Maroku, Keňi,Thajsku, Indii, Ománu, Maledivách, SAE, Kuba, Kapverdy, - nebudu vypisovat, kolikrát kde, jen podotknu, že jezdíme 3x za rok v létě, na jaře a na podzim, v zimě 1x exotika (většinou Vánoce či Silvestr), samozřejmě v zimě lyže Alpy - všechny, když Čechy - tak Harrachov nebo Říčky. Jezdíme ***/*****+ hotely a ne vždy se daný hotel dá srovnávat dle kategorie * . Paní Pavlo mě také napadlo, jestli jste neměli jen smůlu - vy na ten termín, protože my jsme to měli podobné, jako paní Výborná, ale třeba jsme my měli JEN ŠTĚSTÍ. Uvidíme, třeba se ještě někdo ozve. reagovat

mladý pár: Za kolik? - 12. 8. 2013 14:36

Zajímalo by mě, kolik autorka dostala za tuto zcela nepravdivou recenzi. Já bych tam totiž neposlala ani svého nepřítele. Tento hotel by měli zavřít. Stejně tak cestovní kanceláře, které jej nabízí svým klientům. reagovat

Malinovská: Re: Za kolik? - 12. 8. 2013 16:05

Ani korunu - je to čistě můj pohled na danou dovolenou. A jak jsem již zmiňovala NENÍ TO LUXUS. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání