Napsat recenzi

krásná dovolená.

Recenze hotelu Villa Sunflower Beach Hotel (ex Titan Garden) **** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 927x
Recenze se líbila: 558 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • bazen se skluzavkami bazen se skluzavkami
  • hlavní bazen hlavní bazen
  • každodenní stlaní postelí každodenní stlaní postelí
  • jiná verze stlaní jiná verze stlaní
  • velmi teplé moře velmi teplé moře
  • výhled z pokoje na moře výhled z pokoje na moře
  • detail z hotelové zahrady detail z hotelové zahrady
  • dovádění ve vlnách dovádění ve vlnách

Velmi, ale opravdu velmi příjemně strávená dovolená. Nádherné počasí po celou dobu pobytu. Do Turecka i zpět jsme letěli s Tureckou leteckou společností. Odlet byl přesně na minutu, let tam i zpět velmi příjemný. Pravda, letadlo bylo v turustické třídě, takže trochu méně místa. Po příletu do Turecka se nás ujmula okamžitě delegátka, usadila nás v autobusu a přepravila do hotelu. Do hotelu jsme přijeli kolem 02,00 hod.. Jediný kaz na dovolené byl ten, že po odchodu delegátky z hotelu nám recepční sdělil, že pro nás nejsou pokoje. Navrhl abysme se šli vyspat do vedlejšího hotelu. Toto jsme odmítli a po velkém dohadování nám nakonec okolo 04,00 hod. klíče od dvou pokojů vydal. Potom už následovala jenom skvěle strávená dovolená v pěkném hotelu s velmi příjemným personálem a vynikající kuchyní. Součástí hotelu jsou dva bazény, dětské brouzdaliště a bazén se skluzavkami. Bazeny byly po celou dobu udržovány v absolutní čistotě.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Velmi hezky zařízené pokoje se stále fungující klimatizací. Pokoje byli denně perfektně uklízené. Celý hotel byl velmi čistý a personál milý a ochotný.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Strava v hotelu byla velmi pestrá a chutná.Personál jídelny velmi ochotný a za každé situace milý. Výběr stravy byl velmi bohatý, takže i po 11-ti denním pobytu jsme nemohli říci, že by se nám něco přejedlo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Hotel byl vybaven velmi vkusně, připojení k internetu fungovalo. Personál velmi milý, přátelský a ochotný. V hotelu fungoval dětský koutek a každý den byl dětský animační program a po jeho skončení animační program pro dospělé. V průběhu dne byly u velkého bazenu pořádány různé zábavné souteže a hry. Od 08,00 hod až do 22,00 hod byly k dispozici 3 bary. Po 22,00 hod byl k dispozici jeden bar a takzvaný loby bar. Sortiment i obsluha byly velmi dobré.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Moře je od hotelu vzdáleno asi 150 metrů, což je velmi příjemná procházka. Moře bylo až neskutečně teplé. Vzhledem k tomu, že dost foukal vítr tak byly docela vlny, což vyhovovalo hlavně dětem, ale zároveň to způsobovalo, že moře nebylo úplně nejčistší. Lehátek a slunečníků bylo u moře dostatek. Bar u moře vbyl čistý a dobře zásobený.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Z hotelu je do nákupního centra asi 10 minut pomalé chůze. Konakli je velmi hezké městečko s velkými nákupními možnostmi i s možností posedět v nějaké restauraci nebo kavárně.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Dovolená v hotelu Titan Garden byla velmi příjemná a já, manželka, 8 letá vnučka a 18-ti letý vnuk jsme byli spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání