Napsat recenzi

No 4* to nie je ani náhodou.

Recenze hotelu Villa Sunflower Beach Hotel (ex Titan Garden) **** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2022
Přečteno: 130x
Recenze se líbila: 89 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na začiatok už sme čo-to pocestovali a preto sa vždy staviam k hodnoteniu racionálne. Pekné foto nie je ani náhodou skutočným obrazom tohto hotela. Áno toto bol super hotel ale tak 20 rokov dozadu. Patrila by mu aktuálne možno 3*. Starý štýl, všetko obúchané, otrepané, všade ale všade niečo smrdí, záchody pri bare vedľa bazénov a vedľa recepcie smrad ako vo 4-kovej krčme. Nie je možné aby nechali mačky behať po stoloch, kde za hodku večeriame či raňajkujeme.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Izba tak akurát veľkostne, výsmechom je telka - PC monitor, veľkým mínusom je úzka neštandardná dvojpostel s jedným matracom, kde sa pohne jeden a druhý tým pádom tiež. Bez klímy to nešlo, ale tu klímu nečistil od založenia nikto, čistá tuchlina, ked ju vypnete a otvoríte okno tak je dospaté, lebo počuť všetky klímy dookola. Aktivačný klúč - skrinka zozbitá každý deň maturita ako ho tam dať do akej polohy aby sa zaplo svetlo. Zasa ale trezor zadarmo sa počíta. Kúpelna nemá aktívne odvetrávanie iba pasívne. Izba vcelku zatuchnutá, upratovanie OK, ale ak necháte okno namiesto klímy ráno sme boli doštípaní od komárov.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Proturecká strava, áno chutná, z ktorej sa dá vybrať ráno, na obed, večer, deti budú mať ale problém. Celé sa nám to prejedlo po 3 dňoch. Zákuskový bar čisto proturecký. Všade automaty na kávu a automaty na džúsy, ale pozor na ne neviem na čo sú napájané či náhodou nie na vodovod alebo nejaký zdroj vody z hotela, skoro všetci čo sme tam boli mali hnačku, ktorá ale mohla byť i z jedla. Ak teda nápoje tak od čašníka z pípi pretože Cola, 7up a ostatné tam čapujú z galónov. Extra zaujímavá je origoš turecká káva od čašníka. Alkohol OK, pivo OK, a pozor majú tu suché šampanské a prosecco. Poobede ľadové kornúty čokoládové, vanilkové, pistaciové - jedz koľko vládzeš vždy bolo dosť. Bar na pláži robí burgre, rôzne nugetky, toto je tam fakt fajn.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Všetko čo treba na dovolenku tu je, akurát tie bary vrátane toho na pláži to je des, som sa vrátil 30 rokov v čase. Personál? V tomto sú turci profíci, pokiaľ to zrovna nie je vyrehotaný študent na brigáde. Ale sú veľmi úslužní, všetci od recepcie cez obsluhu až po upratovanie. Animačný tím je skutočná parta zabávačov, ale nás zaujímal hotelový amfiteáter kde sme zažili vystúpenie profesionálnych skupín z Brazílie, JAR, Kuby, Nemecka, či Ethiopie. Super je že večer pri amfiku počas vystúpenia funguje bar na pivo. A s personálu nikto nechodí s otrčenými vreckami že čaká na bakšiš, to už asi skončilo.Osušky na pláž - dostanete akože čistú každý deň ale s takými nevypranými fľakmi, mať to doma už je to v kontajneri.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Na pláž a do mora treba neoprenové topánky. Na pláži staré lehátka a otrasné gumové matrace, všetko síce zadarmo, prežili sme. Obsluha každý deň matrace sprchovala, ale jeden chlapec tam špinu a špaky nevyzbiera. More pekné, teplé a prevažňe čisté, tým že sú tam veľké kamenné plochy, prišlo mi to ako tisíce rokov stará láva, tak sme šnorchlovali každý deň, čisté akvárium to je, krásne ryby, napočítal som minimálne 10 druhov. Pekná pridaná hodnota. K moru to je nič, asi 70 - 90 metrov s tichou uličkou cez hotel a druhou poza hotel lemované palmami. Paráda.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Úmyselne sme volili tento hotel, lebo kúsoček asi 500 m je nespiace mesto Konakli stvorené na nákupy či zábavu, mega diskotéka, za hotelom menší bazár asi 50-60 obchodíkov kde dokonca bolo lacnejšie. každý večer sme boli v meste na prechádzke. Poloha super. Inak rovno pred hotelom je zastávka a za 1 euro vás bus vezme do Alanie.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

4* hotel zastiera starú slávu ponukou Ultra allinclusive. Potrebuje kompletnú rekonštrukciu izieb, dverí, nábytku, a hlavne barov vrátane toho na pláži. Zásadnú zmenu potrebuje v gastronómii, pretože nie je normálne aby sme skoro všetci mali črevné problémy. Keď ho budú aktuálne ponúkať ako 3* s nižšou sumou, tak OK, ale toto nie je žiaden 4*.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání