Napsat recenzi

Titan Garden, Konakli

Recenze hotelu Villa Sunflower Beach Hotel (ex Titan Garden) **** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 1 293x
Recenze se líbila: 554 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Šokující zkušenost !!!!

První dojem byl příjemný. Usměvavým a milým číšníkům dělala špatné jméno hrstka dotěrných číšníků, kteří některé ženy a dívky zvali na kafe a diskotéku. Pokud byli odmítnuti, nechtěli je obsluhovat, nebo spíš je přehlíželi :-)). Chutné jídlo bylo po celou dobu pobytu. Podle rady delegáta jsme nechávali na pokoji tzv. všimné, takže jsme měli přikrývky zdobené květy ibišku. Skvělý animační tým a příjemná pohoda u bazénu. Šok nastal ke konci týdne, kdy jsme se vraceli k večeru od moře a při příchodu na pokoj jsme zjistili, že nám nějdo pokálel toaletu včetně prkýnka :-(((. HNUS!!!! Jak se na pokoj dostal, kdo to byl a hlavně proč, to jsme nepochopili. Vzhledem k tomu, že jsme za dva dny odjížděli a taky jsme nevěděli, jak tuto nechutnost popsat recepčním, neřešili jsme to. Jestli jsou některé zámky k pokojům totožné a někdo z hostů to popletl, nebo jsme dávali malé všimné, to už nezjistíme.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Klimatizace hlučná, v ovladači k televizi byly vybité baterie (na pokoji jsme trávili minimum času, takže jsme to neřešili a televize šla zapnout manuálně), z vedlejších pokojů bylo slyšet každé slovo. Náš pokoj byl situován ve druhém patře nad kuchyní (vůně a pachy nebyly moc příjemné, balkón jsme využili jen na sušení osušek a plavek).

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Velký výběr zeleniny, jak samostané čerstvé, tak nakládané, hodně zeleninových salátů, snad 15 druhů sladkých dezertů a pěn, melouny, hrušky, švestky, broskve - vždy k obědu a večeři. Hlavní chody včetně příloh velmi chutné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Denně byly nabízeny sportovní aktivity, cvičení v bazénu i mimo něj. Animátoři byli skvělí, k dětem se porsonál choval mile.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž kamenito-písčitá asi 250m od hotelu, plná nedopalků od cigaret. Vstup do moře bez obuvi nedoporučuji, naprosto nevhodné pro děti, protože hned při vstupu do vody začínají velké kameny, které nejsou vidět. Voda občas zapáchala, sem tam se objevily plastové odpadky a chaluhy. Moře bylo velmi teplé. Celý týden byly vlny, které neplavcům a dětem nemusejí být příjemné. Lehátek bylo dostatek a personál je průběžně porovnával.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Po pár minutách chůze jsme se dostali na bazar, kde se dá koupit oblečení, kabelky, osušky, potraviny, hračky a jiné zboží. Do centra Konakli, kde jsou velké trhy byla cesta docela pěkná. Pokud jsme sešli do bočních ulic, byl všude nepořádek a zápach z kanalizace.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Pokud bych neměla šok ze znečištěné toalety, dala bych hotelu tři hvězdičky. Vzhledem k této nechutné nepříjemnosti sděluji KATASTROFA !!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání