Napsat recenzi

Pouze kladné zážitky

Recenze hotelu Green Hill Holiday Club Hotel *** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 162x
Recenze se líbila: 413 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z jídelny Výhled z jídelny
  • Výhled pří procházce areálem Výhled pří procházce areálem
  • Naše apartmá Naše apartmá
  • výhled z jídelny výhled z jídelny
  • Alanya Alanya
  • Sealanya Sealanya
  • vchod k pláži vchod k pláži

Dobrý den, v momentě příjezdu jsme byli trochu vyděšeni. Přijeli jsme do hotelu ve 3 ráno, čekali jsme tam tak půl hodiny na přidělení apartmánu, pak nás za úplné tmy hodily do klece na dodávce, která strašně smrděla splodinama, vyhodili nás ve tmě před jedním apartmánem, který byl nakonec celkem čistý, prostorný a klimatizovaný. Green Hill Bay Hotel je umístěn v komplexu dalších hotelů, mezi nimiž jsou rozesety mraky apartmánů, prostety bujnou vegetací. Mezi jídelnou a pláží je značné převýšení, které zdolávat 3x denně není zrovna nejpříjemnější..., ale stojí to za to. Jídelna je umístěna na skále nad mořem a hotelovou pláží, odkud je přenádherný výhled na moře a okolí. V září jsme večeřeli u západu slunce a to každý večer. Vstup do moře je mělký a ideální pro děti, jelikož je část pláže obehnána betonovou hradbou,která odráží větší vlny. Dále naproti před silnici si lze v tamnější malé cestovce zařídit výlet do půl hodiny vzdáleného delfinária. Pecka, byli jsme tam 2x a pro našeho prcka to byl obrovský zážitek- ale i pro nás samozřejmě. A na druhou stranu si lze stopnout autobus do Alánie, kde jste do 10 minut. Autobusem z hotelu je to daleko dražší. Tak to je asi vše. Nashle

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pěkné

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Neměli jsme problém

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Dostačující

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pro děti parádní

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Rozmanité

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Jel bych tam znovu ale zdražují, potvory :(

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání