Napsat recenzi

krásná dovolená

Recenze hotelu Green Hill Holiday Club Hotel *** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 151x
Recenze se líbila: 442 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

všude samá zeleň, ovocné stromy, zahrada vzrostlá palmami, květiny, vše udržované a čisté, člověk se cítí jako v přírodě.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

pokoj pro 3 osoby byl veliký, velká koupelna se sprchovým koutem zvlášť, balkon velký s výhledem na moře, každý den bylo uklizeno, vyměněné ručníky a pokud bylo ložní prádlo špinavé, tak ho vyměnili. vše fungovalo, na pokoji televize s dětskými programy- v rustině ,klimatizace, fén, mini lednička, kterou pokaždé doplnili velkou vodou k pití.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

strava mě nejvíce překvapila. k snídani byli livance i volská oka, které tam dělali na počkání..mnoho salátů, a všeho jiného.. k večeři též velký výběr, ovoce-hrozno,meloun,hrušky,nektarinky,jablka každý den servírovali..po obědě vždy udělali tureckou specialitu. ať na sladko nebo na slano.. strava pestrá, tolik jídla nemůžete ani najednou ochutnat...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

cokoliv jsem potřebovala, tak personál vždy ochotně pomohl,mluví hlavně rusky a anglicky taky..na každém místě byly barely s pitnou vodou, tak jste se mohli kdekoliv napít.. areál je tam veliký, člověk to může pojmout jako procházku.. je tam mini zoo, krásné dětské hřiště, zeleň, na recepci zdarma připojení k wifi, mají tam automat, kde si můžete dát zdarma horkou čokoládu, kafe atd.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

moře nádherné čisté, lehátka i ručníky na pláži byly zdarma, hned u pláže byl bar, kde bylo občerstvení, saláty, hranolky, špagety, hamburgery a i kebab tam dělali.. pokud jsme byli na pláži, tak jsme ani do hlavní budovy na obědy nechodili.. jídlo z pláže bohatě stačilo. čerstvé melouny tam každý den krájeli..pláž byla čistá, procházeli jí a uklízeli pohozené papírky. bazén byl taky velký a čistý, voda nebyla moc chlorovaná, což jsme ocenili.. tobogány jsou zase na jiné straně od bazénu a ty jsme ani nevyužili, jelikož jsme trávili spoustu času jen u krásného moře.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

v okolí obchůdky, restaurace, vše je ale v v arealu hotelu, takže člověk ani nikam nechodil..skoro každý den jsme jezdili mini busem do alanye, cesta trvá 15 min a stojí 1,50 euro na osobu, děti neplatí. autobus jezdí z recepce 4x denně.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

nádherná dovolená

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání