Napsat recenzi

LIFE GREEN HILL BAY HOTEL - TURECKO - NEDOPORUČUJEME - nízká úroveň

Recenze hotelu Green Hill Holiday Club Hotel *** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 253x
Recenze se líbila: 452 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel není u pláže – recepce, stravování, ubytování, bazény všechno oddělené – daleko od sebe. Nebylo to pohromadě – což většinou bývá u lepších hotelů. K pláží se chodilo cca po 200 schodech, což v tom vedru bylo dost únavné z kopce a zpět do kopce. Od pláže byla restaurace 200 metrů, bazén s tobogány 400 metrů, ubytování v kopci cca 200-400 m k pláži. Bylo nutno trasu absolvovat několikrát denně. Pro starší lidí nic příjemného. Dost nás první dny bolely nohy..V katalogu se uvádí, že hotel je spíš pro dospělé osoby. Pokoj byl sice slušný, dost prostorný. Ale stěny snad byly z papíru, protože tomu nebude věřit, z vedlejších pokojů bylo slyšet vše – chrápání, sprchování, splachování WC a televize. V pokoji se snad ani neuklízelo. Po okoupání, když jsme pak po pokoji chodily boso, byly nohy černé zespoda opravdu černé. Na 3 den jsem byla v recepci s tím, že chceme konečně vyměnit ručníky. Co myslíte, nebyly vyměněny. Myslím, že v lepších hotelech se to po několika dnech dělá –mění. Tak na další den jsem hodila špinavé ručníky na zem. Překvapení, ručníky odnesli. Nové nám však nedali. Tak opravdu nevím, co si mám myslet o úrovni tohoto tzv. 5 hvězd. hotelu. Již dříve jsme navštívili TURECKO – SIDE, hotel 4 hvězdy, úroveň s tímto se nedá srovnat. Toalety na pláži a u bazénu během dne odporné, snad je během dne ani neuklízeli. Chápu hodně lidí, aspoň občas je mohli umýt . Hnus a špína. Zmrzlina pro děti 1 x denně, a to pořád stejná čokoládová, a to některý den ani nebyla. Kelímky, do kterých se dávalo nealko – alko – pivo – pro výsměch. Tak malé, to jsme ještě nikde neviděly. Koktejly žádné nebyly. Hotel vyloženě pro ruské klientely, tomu taky odpovídaly nápisy a info pouze v ruštině ne v angličtině. V okolí žádné obchodní centrum. Hotel byl docela bokem a opravdu na pořádném kopci, čemu odpovídá i jeho název. Teplá voda netekla na pokojích k večeru každý den – někdy pouze studená. V restauraci při obědu a večeři tak řvala hlasitě hudba, pořád stejná dokola, že se nešlo domluvit. Že na hotelu nebývají pravidelné schůzky delegáta – to neznáme. Vždy je nástěnka a vypsané termíny, kdy je tam delegát. Ten se musel kontaktovat, což ale nebyl problém. Snídaně dost mizerné – 1 x párky, salám pořád stejný ten nejhorší. Chleba měli dobrý. Kebap nebo gyros, tak to opravdu za celý pobyt byl 1x. Hranolky za celý pobyt u oběda a večeře v restauraci 1x. Obědy a večeře v klasické restauraci pořád stejné – výběr ze dvou hl. jídel mleté maso a kuřecí – večer navíc ryba. Na pláži byly každý den – ano a taky pořád stejné jídlo. Žádný výběr – mleté maso. Pláž špinavá. Delegátka, která nás dovezla na hotel nic nevěděla.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Nám řekli, že hotel má 5 hvězdiček. Opravdu to tomu neodpovídá. V katalogu a na internetu se uvádějí 4 hvězdy. My říkáme 3 hvězdy, tak to uváděli i místní.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Nespokojenost.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Nespokojenost. V Turecku jsou o hodně lepší hotely se stejným počtem hvězd.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 5 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání