Napsat recenzi

Zlý sen

Recenze hotelu Prima Life Imperial Park **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 383x
Recenze se líbila: 502 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

V současné době se hotel jmenuje solarus imperial park hotel.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Rozměry pokoje byly vyhovující pro naší čtyřčlennou rodinu, ale tím končí téměř všechna pozitiva. Světlo svítilo pouze v jednom pokoji, funkční byla pouze jedna zásuvka, ostatní nefunkční, v jedné byla dokonce zalomená jakási železná tyčka. Klimatizace nefunkční.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Tohle je téma na celou knihu. Divím se, že nemáme choleru. Každý den byla téměř stejná jídla, takže po třech dnech naše děti jedly bagetu a meloun, popř. suchou rýži a brambory.

Nápoje nalévaly do pidiskleniček, které byly upatlané, místní "džusy" byly přeslazené. Ještě dnes se budím ze sna a vidím upatlané talíře, někdy se zbytky jídla. Tahle úroveň zjevně ale nevadila ruské většině, která si nakládala na talíře obrovské porce a předbíhala ve frontách. Odpolední svačina byla pouze pizza, která se na nás většinou ani nedostala díky přátelům z Ruska. Později přidali ještě několik salátů, které zbyly od oběda. Další kapitolou byly nápoje. Alkohol byl tak naředěný, že nebylo možné si alespoň trochu zlepšit náladu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Personál byl neochotný, neustále všichni čekali, že jim budeme dávat za veškeré služby peníze. Pokojské přicházely "uklízet" téměř vždy, když jsme byli v pokoji, někdy nám odnesly osušky a nové přinesly až za několik hodin. Odpadkový koš nám vynesly dvakrát za 11 dní. Recepční mi rozumněly jenom, když chtěly.

Pláž a moře  průměrně (2,1/5)

Když jsme poprvé vyrazili natěšení k moři, nevěřili jsme vlastním očím. Hledali jsme onu krásnou cestu a pláž z inzerovaných fotografií, ale nic takového se nekonalo. Písek plný odpadků, po pláži se procházeli velbloudi a koně a přímo před našima očima vykonávali svou potřebu. Několik chatrných slunečníků a přibližně dvacet lehátek nás k příjemnému poležení nepřilákalo.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Vysušená zahrada, chybějící osvětlení. Nevím, kde bychom měli hrát tenis nebo golf. Ještěže byl v areálu celkem slušný bazén se skluzavkami, jinak si nedovedu představit, co bychom tam s dětmi dělali. I okolo bazénu však chyběla lehátka. Místní animátor nám poradil, že musíme ráno brzy vstát a na lehátka si dát svoje osušky. Když jsme si ale po jídle chtěli jít k bazénu lehnout, měli jsme osušky na hromadě a ruský turista, který si lehátka přisvojil, nám ještě sprostě nadával.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Téměř nejhorší dovolená v mém životě.Horší už to bylo snad jenom za socializmu v Bulharsku, kde jsme spali ve stanu a chodili na turecký záchod. Ale jídlo jsme měli tenkrát lepší, protože jsme si vařili sami. Všem známým o naší veselé dovolené budu vyprávět, aby nedopadli jako my.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 15 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

jirigusta: Oj, joj, joj - 1. 8. 2013 16:31

první zahraniční dovolená po té za socialismu v Bulharsku ! To je k pláči, po 23 letech svobodného cestování. Tudíž i absolutní neznalost poměrů v dané zemi - výsledek recenze. Pokud bychom něco o tom věděli, tak nebudem stát s otevřenými ústy... Recepční mi rozumněly, jenom ldyž chtěly. - to je názor za 100 bodů !-) Asi ovládaly jen některá česká slova ? reagovat

Pavla: ... - 4. 8. 2013 22:07

Asi vás nepotěším, ale k moři létáme nebo jezdíme téměř každý rok už od mého dětství. Mnohokrát jsem byla v Chorvatsku, v Bulharsku dvakrát (to se této dovolené podobalo opravdu nejvíc), dvakrát v Egyptě, dvakrát ve Španělsku a dvakrát v Tunisu. Mám tedy srovnání co můžu za kolik peněz čekat. Jestli se podmínky v hotelu skutečně zlepšily, závidím všem ,kteří si užili pěknou dovolenou. Vážený pane jirigusto, docela ráda bych viděla, jak žijete, myslím, že chtít mít čistý talíř není tak neskromné přání. reagovat

Hana: Re: ... - 9. 9. 2013 13:07

pan jirigusta má kliku,že do tohoto hotelu neletěl!Já si ho,bohužel,vybrala taky (a byla to má 7 návštěva Tuniska!!)Souhlasím s každou větou,co jste napsala!!I já mám nacestováno a přesto jsme naletěli!!!!!Prý už tento super hotel stáhli z nabídky!!!!(Asi to o něčem svědčí,pane jirigusto!!!) reagovat

Pavla: ... - 4. 8. 2013 22:13

Ještě k tomu domlouvání, v Německu, Švýcarsku, Španělsku, Holandsku, Chorvatsku, Bulharsku i Rakousku se domluvím bez obtíží. Ve své recenzi jsem měla na mysli, že prostě někteří dělali, že mi nerozumí. To snad pochopil každý b...c, kromě pana jirigusty. reagovat

jirigusta: Re: ... - 17. 9. 2013 15:13

Ještě jste zapomenula vyjmenovat ze škály navštívených zemí kde se domluvíte Polsko, Maďarsko a NDR . Tohle bych snad ani neventiloval, cesty pod stan do Chorvatska pres Slovinsko ( tam taky domluva bez problémů ?). Ani se nedivím, že někteří dělali, že nerozumí. Já bych to činil také. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání