Napsat recenzi

Solarus Imperial Park**** skvělá dovolená

Recenze hotelu Prima Life Imperial Park **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 151x
Recenze se líbila: 491 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 2

Po přečtení recenzí jsem byla dost zděšená a bála jsem se, co nás přivítá. Ale už po prvních hodinách v hotelu jsem si byla jistá, že dovolená bude skvělá.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Pokoj prostorný, s balkonem a výhledem na moře, denně uklizeno, ustláno, čisté ručníky a vynesené koše.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Vše chutné, teplé a dostatek, jakmile jídlo docházelo, už kuchaři nesli nové. Ovšem 8-12 dní stačí, jídlo se omrzí :) Velký výběr zeleniny, z ovoce dva druhy melounů, spoustu zákusků. K snídani kuchaři na přání připravovali palačinky a omelety. Odpoledne u bazénu CK Blue Style nabízela hamburgery, pizzu a sandwiche, ale k dispozici byla pouze pizza (dostatek pro celý hotel! neustále se pekly nové), bagety a zelenina. Bar u bazénu a v hotelové hale - cocacola, fanta, sprite, džusy, víno, pivo, whisky atd.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Na recepci wifi zdarma, příjemná jídelna s dostatkem míst, lehátka u bazénu obvykle vystačila, popř. animátoři dodali, pár posledních dní jsme se museli spokojit s trávou :) lehátka na pláži v hojném počtu, ani jednou se nám nestalo, že by si nebylo kam lehnout. V hotelu trochu problém s výtahem, trvalo tak 20 vteřin než se rozhodl jezdit.

Personál ochotný, víceméně usměvavý (až na barmany, ale stačí pozdravit, usmát se a poděkovat. Někteří lidé si totiž myslí, že jsou páni světa, to bych se na ně taky ksichtila.)

Číšníci velice milí, kmitali mezi stoly, sotva jsme odsunuli prázdné talíře, už je odnášeli. Někdy dokonce nosili ke stolům pití.

Animátoři úžasní, bavili se s lidmi, animační programy - přes den aquaerobic, pingpong, volejbal(nutná obuv, v písku jsou bodláčky), šipky, minigolf, tenis, večer zábavné scénky - úžasné. Okolo 11 animátoři brali hotelové hosty na diskotéku :)

Pláž a moře  průměrně (2,1/5)

Hotel neleží přímo na pláži, cca 2 minuty chůze. Moře průzračné, příjemná teplota, někdy odpoledne s velkými vlnami přišly řasy - do rána pryč. Pláž velmi široká, na začátku nepořádek, ale od místa, kde začínají lehátka perfektně uklizená. Na pláži vodní atrakce (padák, banán, bodní lyže, vodní skútr apod.) za poplatek, jízda na velbloudovi.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Hotel leží přímo v centru Yasminne Hammamet a okolí mě opravdu překvapilo. Až na krátkou uličku, která vede k hlavní silnici, bylo všude čisto a uklizeno, moderní hotely, obchody, kavárny a restaurace, cca 20minut chůze od hotelu zábavní park Carhageland (doporučuji).

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

V Tunisu jsem byla po třetí a rozhodně jsem nebyla zklamaná. Úžasná dovolená, která mě bavila celých 12 dní. Do tohoto hotelu bych se klidně vrátila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Radka: Souhlas - 30. 8. 2013 9:29

Se vším co píšete naprosto souhlasím..:-) reagovat

Tereza: Re: Souhlas - 30. 8. 2013 15:50

to jsem ráda, že to tak nevidím sama :) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání