Napsat recenzi

SOLARUS IMPERIAL PARK - PEKLO NA ZEMI !!!

Recenze hotelu Prima Life Imperial Park **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 1 599x
Recenze se líbila: 513 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 5
  • Šváb v koupelně ! Šváb v koupelně !
  • Velbloudí lejno .. alias vítej na pláži. Velbloudí lejno .. alias vítej na pláži.
  • Stolek v pokoji. Stolek v pokoji.
  • V pokoji .... V pokoji ....
  • Pláž .. Pláž ..
  • Dlaždičky u bazénu .. Dlaždičky u bazénu ..
  • mňamka k večeři mňamka k večeři
  • Sprcha .. Sprcha ..

Hotel se původně jmenoval Prima Life Imperial Park. Je to hotové peklo na zemi. Už nikdy více !! ŠVÁBY !!! Jídlo se nedalo jíst. Je to pravá divočina. Hromada muslimů a rusáků, kteří se neumí chovat ! Paní delegátka "Eva Vysloužilová" byla neschopná. Nedokázala vyřešit problémy, které se týkaly hotelu. Neustále se oháněla tím, že ona s tím nic nemůže udělat, že je malý článěk ve velké společnosti Blue Style. Tak proč dělá tuto práci ? Když neuměla zajistit, aby vařili teplá jídla, uklízeli a mnoho dalšího ! Ona sama ohrnovala nos a sama si nic z naší úžasné večeře nedala ! Když jsme jí řekli, že máme na pokoji šváby - odpověď "To je naprosto normální pro zemi jako je Tunis" . Možná v této destinaci, je to normální, ale když už si zaplatíte 4* hotel, tak ať to nějákým způsobem vypadá. Tento hotel by si zasloužil 1*. I sami pracovníci nám řekli, že je to nejhorší hotel v okolí. Jídlo jim také nechutnalo a to byli místní ! Podali jsme reklamaci a vím, že to u ní nekončí. Cca 25 Čechů chce podat na společnost Blue Style žalobu. Sama paní delegátka nám řekla, že v Praze o těchto problémech ví a nic s tim zatím nedělají. Dále tento zájezd nabízejí. Je mi opravdu líto těch lidí, kteří se těší na dovolenou a přijedou sem. Prožijí si stejné peklo jako my.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

První dojem byl dobrý, ale pak ... vše začlo. Přijeli jsme cca po 23:00 hod. a je normální, že se chcete vykoupat, protože jste celí upocení , bohužel netekla voda, protože jí vypínají. Špína. Šváby v hotelu. Nevyměňují ručníky, dají Vám smradlavé a flekaté, ani bych se nedivila, kdyby byl již použitý. Roztrhané závěsy. Vana nebyla čistá, stůl se rozpadal. Klimatizace šla i nešla. Fén chyběl. Uklid jenom na oko.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Jídelna malá. Malý výběr jídla. Ovoce - jenom meloun. Saláty i dorty dobré. Z pečiva zde naleznete pouze bagetu a někdy ani tu ne. Jídlo bylo studené a opravdu se to nedalo jíst ! Nejsem náročný člověk, co se týče jídla, ale abych si zaplatila all inclusive a byla celou dobu na bagetě, to opravdu nemá odbody. Špinavé ubrusy, chyběly občas talíře i příbory. Špinavé skleničky, obleptané a umyté ve studené vodě. Přípory také špinavé a občas naleznete i zbytky zaschlého jídla. Talíře také.

Snídaně pořád to samé - vajíčka míchaná (katastrofa), palačinky, vajíčka, sladké pečivo. Nejlepší gol byl, když nám donesli k snídani plesnivé máslo. Pití sladké. Odpolední snack - 1 max. 2 plechy pizzy pro celý hotel + saláty. To je opravdu málo. Žádné hamburgery, klobásy, které naleznete u popisu hotelu neočekávejte. Někdy i na Vás nezbylo, protože v hotelu byla Ruská většina a chovali se jako prasata. . Maso bylo tuhé a na první pohled odporné.

Občas se stalo, že večeře měla být v 19:00 hod. a čekali jsme až do 19:30 hod. Ovoce a saláty podávané z předešlého dne . Ke snídani podávané brambory z večeře předchozího dne .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Persolán hotelu neochotný. Výtah špinavý, který má problém se rozjet. Personál požadoval za kafe, ping pong atd . tuniské denary,i přesto, že máte all inclusive. Stalo se nám, že jsme chtěli poslední drink, když už zavírali a řekli nám ať jim dáme řetízek, nebo hodinky. Až když je seřval šéf, přestali remcat a nalejvali. Druhý den se vše opakovalo dokola. Stolní fotbálek měl být zadarmo, jak blue style píše, ale byl za peníze. Mini golf se nedal hrát, protože měli nejlepšího zahradníka, který zkropil hadicí vše co se dalo. V den odletu, nám nechtěli vrátit vouchery. Už jsem myslela, že v téhle díře zůstanu. Tobogány byly puštěné max. 3 hodiny denně. Bylo zde malé brouzdaliště pro děti. Skleničky, talíře u bazénu i uvnitř hotelu uklízeli až ráno.

Pláž a moře  průměrně (2,1/5)

Moře studené, ale pěkné. Okolí tragédie. Pláž leží od hotelu kousek, přejdete jenom silnici. Cesta je tragická. V písku samé velbloudí lejna !! Žádný záchod, nebo sprcha. Bar na pláži dřevěný, věčně tam nikdo nebyl. Pán, který měl uklízet pláž, neustále spal ve stínu.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Špína.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Hrozný. Rozhodně už nikdy nikam nepoletím s cestovní kanceláří Blue Style. Nikdy jsem s ní problém neměla, ale tohle ? Dáte hromady peněz za "dovolenou". Rozhodně si na této dovolené neodpočinete. . Nikdo to neřeší. Pokud chcete opravdu někoho naštvat, kupte mu tento zájezd minimálně na 12 dní !!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 15 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Nela: + dále - 30. 6. 2013 21:27

Dále jsem opomenula další věc. Na recepci kradou. Nedají Vám, žádný doklad o směně. Kdyby bankovky byly nepravé, nemáte v ruce žádný doklad o tom , kde jste to směnili. Tento bod také neřešila paní delegátka. Dále neočekávejte žádné náramky jako jsou v jiných hotelech (rozlišení polopenze, all inclusive). Tady se na to rozhodně nehraje. reagovat

Lucie: Souhlasím s paní Nelou - 15. 7. 2013 21:39

Osušky jsme si půjčily na vratnou kauci, při odjezdu nám řekli, že jsou za poplatek a nic nám nevrátily! Kradou!!!! reagovat

Jirigusta: Klobásy ? - 1. 8. 2013 17:26

Vy mě bavíte . V popisu v Tunisku KLOBÁSY ? a jistě vepřové ! Alespoň si přečtěte popis All inclusive než něco napíšete. Pozor ! Komplexní odbavení se neodevzdává - pouze ukazuje. Jen blb si neudělá kopii pro případ ztráty a aby ušetřil 15 USD za kopii vystavenou. Tobogány se skoro všude pouští jem občas . Pán co měl uklízet spal ve stínu. Bar na pláži dřevěný ? Z z čeho měl být ? z 24 karátového zlata ? - )) Mohl bych odpovídat na každou větu !-)) To je recenze jak prase !!!! reagovat

Lukáš: Re: Klobásy ? - 2. 8. 2013 2:23

Chytráku ja ti odpovim na každou tvuj argument kterej může napsat jen bl* nebo pracovník společnosti BLUEhellSTYLE,Klobásy ať už byli třeba kočičí nebo psí pač bych se tomu ani nedivil tam hlídal dem*** kterej si v klídku vyřizoval telefon zatimco se to tam vesele pálilo na grilu a pak to dal sež*** lidem jak psům!!!popis all inclusive jak tu píšeš co popisuje to že na mě barman ukáže prstem že mi chce něco potom co mi dal dvě fanty,nahnul sem se a začal mě tahat za řetízek že ho za to chce to je v popisu all inclusive ??? Muze bejt rad ze sem si uvedomil kde sem a nedostal granat!!!Kopie ??? Ty imbec**** na recepci nam ani nechteli vratit voucher a prehazovali si nas tam jak horkej brambor a vesele se vsemu smali dokud jsme nezarvali ze chcem okamzite voucher abychom mohli z tohodle prokletyho mista odletet!!!Tobogany ??? VIdel si nekdy jak to vypada kdyz jezdi deti na toboganu kterej je suchej jako krava a plavcik se tomu smeje jak maj sedreny zada a povida si tam se svejma kamosema,jiste ze problem je i u rodicu ale tak kdyz vidim ze tech deti tam je plno tak jim to pustim prece jen jsou to hoste kteri zaplatili plno penez,clovek kterej se stara o plaz vesele vstane a rekne mi do xichtu at si prinesu naky lehatka a rovnou at je vemu i ostatnim ??? to je normalni abych za nej delal jeho praci ... me to problem nedela kdyby rekl ze potrebuje pomoct ale tohle ... Mohl bych ti odpovidat na kazdej tvuj argument a poslal bych te tam aspon na mesic abys prijel se zkazenym zaludkem a se vsema zazitkama ktery nepreju nikomu krom tebe protoze takovej deme*** odstavec muze napsat jen BL* ... reagovat

Nela: :* - 1. 8. 2013 20:17

Kopii jsme měli, ale v kufru. Je jejich povinností nám vrátit vouchery. To, že jsem napsala, že je bar dřevěný, jsem poukázala na zařízení na pláži - nic k materiálu jsem nevytkla. ! Tobogány se pouští občas a všude...aha ? Je zajímavé, že minulý rok jsem byla také v Tunisu a tobogány pouštěli od rána do odpoledních hodin. Ano, "uklízeč pláže" nemá určitě v popisu práce spát pod slunečníkem .. ;) Ano, recenze jako "prase" .. přála bych Vám zažít ten "úžasný" týden, co jsme prožili my !! A tady je zase nějaký chytrák, který zná na vše odpověď ! S potěšením Nela ;) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání