Napsat recenzi

KATASTROFA

Recenze hotelu Prima Life Imperial Park **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 278x
Recenze se líbila: 442 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Jednoznačně nejhorší hotel, co jsme kdy poznaly.

Nazvala bych ho "navoněnou bídou". Po příjezdu netekla na pokoji voda! Až když jsme se rozčílily na recepci, tak voda začala "zázračně" téct. Zřejmě zkoušejí, co hosté vydrží. Světla na tmavých chodbách téměř nikdy nesvítila. Výtah - kapitola sama pro sebe. Špinavý, skla neskutečně opatlaná. Dokonce jsme v něm jednou uvízly, takže nás odsud musel dostat personál.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Pokoje slušné, příjemné, prostorná koupelna. S úklidem jsou zde ovšem na štíru. Špinavý ručník hozený na zem, pokojská umístila zpět na věšák. S vytíráním se také moc nezdržovala.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Samotné jídlo nám celkem chutnalo. Ovšem vše okolo - hrůza, a to od strašlivě špinavých skleniček a ubrusů, šílených front - na všecko, věčného nedostatku vody v barelech, někdy i nedostatku příborů, až po chování převážně ruské klientely.

Zelenina, hlavně na snídani, někdy poněkud "unavená". Malý výběr masa a ryb, zákusky velmi dobré. Káva a čaj ve várnicích pouze na snídani. Z ovoce pouze meloun, zato 3x denně, což oceňuji.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Personál - vesměs líný a pomalý. Na recepci Vás bezostyšně okradou při výměně peněz. Nejsou zde žádné světelné tabule s oficiálním kurzem. Za euro nám dali dva dináry, přitom kurz v době našeho příjezdu byl cca 1 euro = 2.13 TND, tudíž na sto eurech nás okradli už o 13 dinárů, tj. cca 6-7 euro.

V jídelně musíte i 3x urgovat nějaké požadavek (doplnění vody, příborů apod.)

Pláž a moře  průměrně (2,1/5)

Vzdálenost je asi 400 m, rozhodně ne 200 m. "Zahrada", kterou procházíte - neudržovaná, bídná.

Pláž - šok. První den pobytu - absolutní nedostatek lehátek. Matrace žádné! Až asi čtvrtý den byly dodány převážně rozedrané a flekaté matrace. Ručníky ne v ceně (u inklusivu), ale za poplatek. Pláž tohoto "hotelu" totálně neudržovaná, místy pokálená od velbloudů. Slunečníky - "každý pes, jiná ves". Obsluha (či hlídači, nevím, jak to nazvat) se celý den jen povalují, spí či okounějí nebo posedávají na lehátkách mezi hosty - děs. Obtěžující byla i příliš hlasitá hudba linoucí se z restaurace Malibu beach.

Pláž vedlejšího hotelu v naprostém pořádku - čistá, lehátka srovnaná, všeho dostatek.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Okolí hotelu celkem čisté, klidné. Nejbližší nákupní možnosti asi 500 m, centrum poměrně daleko - Carthage Land a Medina - cca 3 km. Taxi zastaví na mávnutí.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Pobyt v tomto zařízení (nazvala bych ho ubytovnou, kategorie max. 2*) je jen pro silné nátury. Na této "dovolené" jsme si vůbec neodpočinuly. Neustálé každodenní řešení problémů a nedostatků bylo velmi únavné, stresující a obtěžující, a to jak s personálem, tak s delegátkou. Dovolenou jsme si vůbec neužily.

BLUE STYLE BY MĚL TENTO HOTEL OKAMŽITĚ STÁHNOUT Z NABÍDKY.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 15 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

kocmani: stažen z nabídky?????? - 4. 9. 2013 10:08

tak vypadá to asi tak , že byl tento hotel z nabídky opravdu stažen. Všichni, kteří jsme dovolenou reklamovali jsme dostali určitou kompenzaci, na druhé odvolání, takže pro ty co nám nevěřili , že to tak bylo - je to PRAVDA , byla to příšerná dovolená a vyhozené peníze. S touto CK už nikdy víc, reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání