Napsat recenzi

Hotel Caribbean World Venus Beach

Recenze hotelu AQI SplashWorld Venus Beach Resort **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 025x
Recenze se líbila: 523 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 2

POZOR!!! Hrůza, děs!!!

Ubytování  průměrně (3,6/5)

První pokoj s koupelnou v katastrofálním stavu. Plíseň, špína. Druhý pokoj bez vysoušeče vlasů, bez lednice, s nefunkční klimatizací, se skříní bez polic (věci celý týden v kufrech).

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Stolování místních obyvatel bylo jako ze středověku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Tobogány jezdily jen o víkendu. Jak odjela místní klientela po víkendovém pobytu, tabogány byly mimo provoz. Z lehátek u bazénu nám ukradli osušky. Prý běžná věc.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Moře krásné, pláž celkem čistá.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

V Tunisku jsem byla po páté, ale takový hotel jsem ještě neviděla. Byla jsem v hotelích o kategorii "nižší", ale to byl proti tomuto hotelu luxus. Cestovní kanceláře by tento hotel měly prodávat jako dvouhvězdu!!! Cena ale odpovídá 5*.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 23
z 32 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Romana: Celkem zklamání - 15. 2. 2016 8:05

Dobrý den, já se chystám se synem do toho to hotelu a jsem fakt na vážkách zda li tam vůbec poletíme.Samozřejmně jsem neočekávala,že to bude něco exluziv,ale to to je fakt síla.Jak se to vyřešilo nebo řešilo se to vůbec nějak? reagovat

Jana: Re: Celkem zklamání - 16. 2. 2016 7:15

Cestovní kancelář neuznala reklamaci a poslala nám slevu 500Kč na další zájezd. Slevu v jejich kanceláři nikdy neuplatním, protože od nich nepojedu ani na "Mácháč". Ale podle fotek na facebooku hotel prošel rekonstrukcí a hlavně co mě překvapilo změnil i název což se nedivím. U nás byl podle řeči velký problém v tom, že byla sezóna a nás "čecháčky" šoupli do pokojů kam nikoho jinak neubytovávají. Jelikož před tím skončil ramadán, tak Tunisané "najeli" v plné síle a ty hold dostali "luxusní" pokoje. Pokud pojedete mimo sezónu, určitě Vás čeká hezká dovolená. Moře je opravdu nádherné a i jídlo a pití bylo dobré. Držím Vám pěstičky. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání