Napsat recenzi

Tunisko - Magic hotel Venus Beach&Aquapark

Recenze hotelu AQI SplashWorld Venus Beach Resort **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 51 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Spokojenost. Až mě zarazilo, co špatného se člověk na recenzích dočte, pak to vidí na vlastní oči a je překvapen, že to tak vůbec není.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pěkné, čisté, prostorné ubytování, není to včera zařízené, ale úplně dostačující, úklid každý den, možnost osušek na pláž za poplatek a možnost každý den vyměnit za čisté.

Hotel je dost prostorný, takový labyrint, člověk než někam dojde, tak se projde :-D . Pro hůř chodící lidi to může být náročné - dlouhé chodby.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Jídlo všestranné, každý si najde to své, velký výběr, vše čerstvé, rozmanité... jediné co nám nechutnalo byla káva, je z automatů. Zkoušeli jsme si nechat v Lobby baru udělat z pákového kávovaru a též nám nechutnala.

Pití neustále k dispozici, chlazené. V Lobby baru nealko a alko nápoje, venku u pláže či u bazénu pouze nealko nápoje.

Ještě jedno mínus bych dala ovoci - výběr užší - jablka, blumy, broskve, datle a žlutý meloun... ráno, v poledne, večer.... víc bohužel nic. Ale jinak množství ostatního jídla předčí chybějící ovoce.

Zeleninoých salátů či nakrájené zeleniny bylo mnoho....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Perfektní animační programy, je co sledovat - přes den u bazénu, večer u hotelu, můžete se zapojit, ale nikdo Vás nenutí, slušně se zeptají, když nejdete, nejsou urputní. Moc milá parta lidí, na kterých je vidět, že to co dělají, je baví a žijou tím.

Pěkný areál s tobogány jak pro úplně malé, tak pro větší a dospělé. Je otevřený 10-12:30 a asi 15-17:30 (přesně nevím).

Celkově pocit z personálu - pokorní lidé, při každém potkání pozdraví, usmějí se, v jídelně se snaží hned obsloužit, odklidit stůl po předchozích hostech, prostřít pro Vás, velmi pracovití a vždy s úsměvem na tváři. Smekám před jejich pokorou, váží si zákazníka.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž písčitá, lehátka se slunečníky zdarma. Vždy když jsme přišli na pláž, přišli lehátko zamést od případného písku. V moři chaluhy, někdy méně, někdy více, když nebyly, byly medúzy :-D, ale člověk chaluhy překročí a moře je dál už čisté. Do hloubky se musí jít kus od břehu, ale vše v pohodě. Na pláži velbloudi, jejich majitelé Vás lákají na svezení, ale též nejsou vlezlí... Snaží se vydělat si ;-) . Občas projde někdo s prodejem plážových šátků či "šperků", ale pouze po okraji pláže, k lehátku se asi nesmí přibližovat.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

nedokážu posoudit, vzhledem k programu od animátorů nebyl čas opustit areál hotelu

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Spokojenost, doporučuji. Odpočinek, pohoda, koupání, pití, jídlo.

U bazénu v době animačních programů hraje hudba, možná každému nemusí vyhovovat, nám se to líbilo, bylo co sledovat a poslouchat.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 32 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání