Napsat recenzi

Pro děti ideální

Recenze hotelu AQI SplashWorld Venus Beach Resort **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2023
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 43 čtenářům
Fotografie: 28
Videa: 0
Komentáře: 0

Pěkný hotelový areál. Perfektní aquapark je jediným a největším plusem resortu. Proto je to zejména pro děti a mládež ideální místo na prázdniny a vodní radovánky.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Měli jsme pokoj č.407 v klidnější části hotelu, žádný hluk z okolí. Pokoj dostačující, čistý, ale žádný komfort. Celkové vybavení je starší a zařízení působí opotřebovaně. V malé koupelně menší vana se sprchovou hadicí, uvítal bych raději sprchový kout (na některých pokojích prý vana není). WC je oddělené, což je lepší. Silně drhnuly balkonové dveře o podlahu a z klimatizace byl občas cítit nepříjemný zápach.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Pěkná velká a čistá jídelna, dostatek míst k sezení, žádný boj o místa. V zadní části koutek pro malé děti, kde jsou židličky a stolky jako v ve školkách. Jídlo bylo překvapivě chuťově velmi dobré, vše dobře ochucené a tak nějak v evropském stylu. Výběr by mohl být ještě o něco lepší, ale všeho byl i tak dostatek, vždy se dalo bez problémů vybrat dle chuti. Hodně různé zeleniny, ovoce by ale mohlo být určitě více. V nabídce pouze jablka, hrušky, blumy, broskve a hroznové víno. Rozmístění jednotlivých jídel mi přišlo dost nelogické a když už jsem si na to zvyknul, tak jsme jeli domů. Vadilo mi ale, že o vše jsme si museli říkat. Hlavně skleničky, příbory, slánku. Malé lžičky tu asi vůbec neznají, jen velmi malé plastové. Přestože je k dispozici dost sladkostí a dortíků, lžičku nebo dezertní vidličku tu prostě nemají. V jídelně k pití voda, džusy, cola, fanta, sprite, víno, pivo, čaj a káva z automatu. Ostatní drinky jen na baru u recepce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Vybavení naprosto průměrné, vše vykazuje známky stáří a opotřebování, trochu modernizace by rozhodně neuškodilo. Všude je ale čistota, celý areál je pěkně upravený a udržovaný. Musím pochválit veškerý personál, uklízečky, barmani, kuchaři, číšníci, recepční, animátoři... Všichni slušní, ochotní, vždy s úsměvem prohodí s člověkem pár slov. Takhle by se personál měl chovat všude.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Moře v době mého pobytu velmi čisté, průzračná voda, jen občas nějaká ta chaluha. Pozvolný vstup do moře, občas propluje nějaká rybička, výjimečně medůza. Žádný podmořský život tu ale nenajdete, na šnorchlování to není. Pláž moc pěkná, široká, s velmi jemným pískem. Slunečníků je tu přibližně 80, pod každým 2 lehátka. Na břehu je ale asi tak 3-4 metry široký pás po celé šířce pláže, kde chodí velbloudi, jezdí koně a po nich zde zůstávají bobky. Nechápu, že to po sobě majitelé zvířat neuklízí !!! A pokud to neumějí nebo nechtějí, tak ať je tam místní ostraha vůbec nepouští. Pokud jdete z lehátka do moře a nebo zpátky, nezbývá, než mezi bobky kličkovat... Plážový bar by si zasloužil celkovou rekonstrukci a modernizaci. Dostanete tu pouze vodu, džus, colu, fantu, kávu z automatu, pivo a víno. Např. na rum s colou nebo gin s tonicem zapomeňte. Škoda

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí hotelu hodnotit nemůžu, z hotelu jsem ven nešel. Při příjezdu a odjezdu jsem ale v okolí neviděl vůbec nic zajímavého, jen pár malých obchůdků.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Pokud máte děti, tak je tento resort určený právě pro ně. Hotelový aquapark je největším plusem, tady si to děti opravdu užijí, ať jsou to miminka nebo puberťáci. Byl jsem tu s pětiletou dcerou a ta byla úplně nadšená. Pro dospělé bez dětí to ale není úplně ideální místo pro dovolenou, rozhodně najdete spoustu kvalitnějších míst a hotelů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 32 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání