Napsat recenzi

Caribbean World Venus Beach

Recenze hotelu AQI SplashWorld Venus Beach Resort **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 816x
Recenze se líbila: 506 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Dovolenou v tomtou hotelu si raději rozmyslete!!!!!

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Naši dovolenou jsme strávili ve druhém hotelu (ve druhé budově hotelu), který je hned vedele hlavního s recepcí. Hotel, pokoje i sociální zařízení bylo čisté, když pominu ručníky špinavé od rezu, přikrývky s fleky různých barev, které připomínali růné tělní tekutiny. Ručníky byly měněny každý den (ostaní pokoje si stěžovali - nedostávali nové ručníky vůbec). Na pokoji byla stále zapnutá klimatizace a také lednička, která ovšem nefungovala.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava jednoduše HNUS, HNUS a ještě jednou HNUS. Nejsme s manželem nějak vybíraví, ale jejich strava byla opravdu příšerná. Na tom jsme se shodli všichni, kteří jsme společně přijeli. Náš názor nám potvrdily i některé osoby z personálu. V tomto hotelu vaří prý nejhůř ze všech hotelů, které poznaly.

Maso téměř žádné a když tak porcované i s kostmi, takže v omáčkách plavili kosti rozdrcené při porcování. Rýže na tisíc způsobů, okurky, lilky nebo pomerenče v těsíčku. Vše vařené na rajčatovém základu - pouze rozvařená a nedochucená rajčata. Těstoviny samozřejmě také s kyselou rajčatovou omáčkou. Na pizze také rajčatová omáčka a sýr bez chuti. Manžel přežíval pouze na hranolkách. Abych jen nekritizovala: sníděně se docela dala. Připravovali lívance s marmaládou a ty byly fakt dobré. Dobré byli i jogurty.

Nádobí téměř nemyté.

Co se týká nápojů také hrůza - jejich džusy spíš připomínali neředěnou šťávu, která i po naředění balenou vodou byla hnusná. Jediné co se dalo pít bylo pivo a cola.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Hlavní budova, kde byla i společenská místnost byla velmi dobře vybavena. Až na to, že v kulečníku nebyly koule. (V žádném ze třech kulečníků - odpověď personálu byla - "Děti je rozkradli").

Personál velmi příjemný.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž poměrně čistá (v TUnisku mají zákon, který zakazuje vytahovat cokoli z moře). Takže na okraji moře byli chaluhy. Ale to byl jen úzký pás, který někde čistily.

Moře úžasné, krásně čisté a vstup do moře opravdu krásný a hlavně vhodný pro děti. Hodně dlouho velmi mělko.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Nikde nic. Kromě přístavu Yasmin Hammamet nikde nic. Žádná možnost vidět něco zajímavého. Možná jen milovníci architektury by si libovali v přístavu.

Turistická zóna byla hlídána policisty se samopali. To je spíš, ale otázka země a kultury než samotného hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Dovolenou v Tunisku bychom už nikdy neabsolvovali. Nejsme s manželem nijak nároční, ale máme rádi, když dovolená naplní to co slibuje cestovka. Toto bylo opravdu šlápnutí vedle a hodně. Divím se, že si tímto hotelem cestovní kanceláře kazí image.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 23
z 32 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

František: Nedá mi to... - 22. 5. 2014 20:38

Andreo, promiňte, ale nemohu si pomoci. Tolik hrubek se jen tak nevidí a měkké "i" u "dětí" a ve shodě podmětu s přísudkem většinou to, které tam nepatří... docela ostuda. reagovat

petr konya: Re: Nedá mi to... - 25. 7. 2015 18:09

máš jedničku Františku co hrubky ale měla jet někam jinam,ale asi na to nemá prachy když vybírá jednu z nejlevnějších dovolených reagovat

Ella: Nedá mi to - 5. 9. 2016 13:27

Ta recenze je pravdivá a na co má kdo prachy, je jen jeho věc. Ostatní mají na pújčku i dovolenou. Prodávat nehygienické podmínky by neměla žádná cestovka. Jako hrubky to nevidím, on totiž každý nebydlí na návsi se slepicemi a v Praze v metru nebo tramvaji na mobilu je překlep raz dva. OOO vesničko má středisková ty se tady projevuješ v plné síle, když internet dorazil i do stodol. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání