Napsat recenzi

Rixos Bab Al Bahr *****

Recenze hotelu Rixos Bab Al Bahr Hotel Marjan Island ***** (Spojené arabské emiráty - Ras Al-Khaimah - Marjan Island)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2015
Přečteno: 1 038x
Recenze se líbila: 452 čtenářům
Fotografie: 24
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled z pokoje výhled z pokoje
  • výhled z pokoje výhled z pokoje
  • výhled z pokoje výhled z pokoje
  • výhled od restaurace výhled od restaurace
  • výhled od restaurace výhled od restaurace
  • sladké pečivo na snídani sladké pečivo na snídani
  • restaurace restaurace
  • dezerty u večeře dezerty u večeře
  • dezerty u večeře dezerty u večeře
  • pláž při západu Slunce pláž při západu Slunce
  • pokoj standard king size bed pokoj standard king size bed

Hotel jsem navštívila a přenocovala v něm v rámci infocesty po SAE. Je to velmi rozlehlý komplex o několika budovách.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Pokoje krásné, čisté a prostorné. Velmi příjemně vybaveny. Místo dvou postelí jsme měly jednu ve velikosti king size, ale i tak jsme měli dost prostoru a vyspaly se obě pohodlně.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Kdyby šlo dát více hvězdiček, tak je dám. Jedním slovem luxusní! Zvláště pak předkrmy. Pestrý výběr a vše chutné. Z navštívených hotelů v Emirátech mi tady chutnalo asi nejvíce. Ve fotogalerii věnuji více snímků právě jídlu a restauraci, která byla velmi pěkně zařízena. Vybrané míchané drinky v rámci AI a na pokoji k dispozici minibar v ceně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Vybavení v pořádku, hotel nabízí wifi zdarma v celém areálu, ale na recepci a v kavárně měla dost pomalé připojení. Při příjezdu byl menší problém s recepční, která nám nedokázala vyhovět v urychleném ubytování a vyžadovala, že si nejdřív musí oskenovat pasy celé skupiny. Personál v kavárně dost zpomalený.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Krásná a čistá pláž s pozvolným vstupem. Při koupání před západem Slunce krásně klidné moře. Čistá voda, lehátka a slunečníky zdarma. Osušky k zapůjčení na kartičku, kterou dostanete při ubytování, stačí ale i říct číslo pokoje.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Od hotelu hezký výhled na okolní hotely, v noci krásně osvětleno. Noční vyžití zajistí kluby v okolí hotelu

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Hotel nabízí jak klidnou dovolenou, tak noční vyžití v barech v blízkosti hlavní budovy. Rozhodně jej mohu doporučit a to nejen kvůli výbornému jídlu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání