Napsat recenzi

Nase prvni dovolena v SAE

Recenze hotelu Rixos Bab Al Bahr Hotel Marjan Island ***** (Spojené arabské emiráty - Ras Al-Khaimah - Marjan Island)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 970x
Recenze se líbila: 460 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Na dovolenou do SAE jsem jel jen ja se synem 11 let. Prosel jsem uz opravdu hodne hotelu a statu ktere mame jak v Evrope tak i jinde (30+) a tady se nam libilo nejvice. CK Fisher se o nas starala take velice dore a necekal jsem ani dostupnost delegata na pritomneho na hotelu 24/7.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Byl jsem ve dvouluzkovem pokoji. Opravdu velky pokoj s chodbickou a WC + Koupelna. Vybaveni pokoje na velice dobre urovni (minibar, fen, EU zasuvky, Konvice na telpu vodu - sada caju a vybaveni na nej, telefon, budik, nocni lampicky, konferencni stolek, gauc, postele ...). Vyhled na more z prostorneho balkonu. Nabytek nebyl opotrebovany a tak to cele pusobilo velice luxusne.

Pro privitani na stole misa s ovocem a na ochutnani datle.

Vybaveni minibaru (dene doplnovanej bez priplatku):

1x Sprite

1x Cocacola

1x Cocacola light

2x slane lupinky (paprika a syr)

1x cokoladove ticinky neco jako 2x kitekat

1x sladke susenky

1x Pivo v plechu velke

1x voda 500lm

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Velka restaurace se svetskyma stolama opravdu hodne velkej vyber i pro narocne.

Rano na vyber ze syru, salamu, varenych vajicek a miniparecku, ovoce zelenina, susene ovoce, cornflake ruzne druhy, zakusky nepreberne mnozstvi, velke mnozstvi peciva.

Odpoledne ryze, bramborova kase, kureci maso (bud jako rizecky, nebo jako nugetky), maso s ruznyma omackama, zakusky, zmrzlina.

Vecere pak odpovidala jak snidani tak obedu + k jidlu jeste morske pochoutky.

Dale pak asi 6 tematickych restauraci na ktere je potreba se vcas prihlasit. Povedlo se nam dostat jen do jedne a to byla Italska. Jako zazitek je to opravdu pekne a doporucuji. S italsou restauraci to ale moc spolecneho nema :-) neznamena to ale ze nam to nechutnalo jidlo tam bylo vyborne.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Vybaveni hotelu jak jsem rikal vetsi pocet restauraci, 4 bazeny, 3 venkovni bary, velka pristupova hala. Hotel resen jako 3 pyramidy propojene chodnickama.

Obchudek pro ruzne cetky, Nocni klub, SPA, Fitko

Klub pro deti 6 - 12, Klub pro dospivajici deti 13 - 18 (pozor nemuzete tam jit ani jako doprovod je to pouze pro deti a je tam stala pani ktera se o ne stara).

Personal hotelu opravdu vstricny a slusny ve vsech ohledech.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Perfektni teple more s pruzracnou vodou. Piscita plaz pokud se zakoukate do casti pisku je videt ze je to pisek s primesi drcenych musli. Lehatka u more naprosto bez problemu velke mnozstvi a jsou prazdna.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Kousek od hotelu Ice land (vodni park) 15 minut autem, velke nakupni stredisko 10 minut autem, vsudy pritomna poust.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Naprosto perfektni oblast a planujeme ze se vratime.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Mm: Autor neumí gramatiku - 23. 12. 2021 4:50

Hruuza Světské stoly atd . Domnívám se že chytrolin je politická vip reagovat

Marek: Re: Autor neumí gramatiku - 23. 12. 2021 11:49

Jsem rád že tu píšeš o gramatice když bohužel nedokážeš přečíst ani "Švédské stoly". reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání