Napsat recenzi

Luxusní hotel ? pouze pokoje

Recenze hotelu Hotel GAUDIO *** (Slovensko - Bratislava a okolí - Bratislava)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 187x
Recenze se líbila: 430 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt jsme si zakoupili na slevovém portálu. Luxusní byly pokoje - jinak by to určitě chtělo vyměnit servírku. .Na jednu noc to stačilo. Ideální na dostupnost do města a na cyklostezky.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Malinkaté parkoviště - ale místo bylo. Vychlazená recepce - trošku zpomalená recepční, ale to možná bylo výsledkem vedra. To že jsme měli ve voucher i wellness recepční neřešila. My jsme to nevyžadovali. Pokoje krásné, ale vedro tak, že se nedalo spát. Pokoje velice pěkně zařízené, sprcha v pokoji. Bohužel nefungovala ventilace na WC. Lednička nechladila. Výhled na koupaliště. Uklizeno. Připravena i dětská postýlka, i když jsme ji nepožadovali..

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Večeře - výběr ze 2 jídel, k tomu polévka. Pití nebylo ani nabídnuto. Ale při rychlosti servírky, jsme si nic neobjednali. Pravděpodobně by přinesla až po večeři. Jídlo ucházející, ale nenadchlo. Snídaně - servírka nosila jídlo během toho, co už hosté byli v jídelně. Na baru měla ještě špinavé skleničky od večera, protože jídelně funguje během dne a večer jako večerně přístupná restaurace. Doplňovala až po upozornění a to ještě hlemýždím tempem. Jednodušší, ale dalo se najíst.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení jsme moc nevyzkoušeli. Služby také ne. Personál by mohl trošku přidat na tempu.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Zvenku je vstup do hotelu, vedle do restaurace a pak do nějaké herny. Dále nějaká slovenská krčma, asi nějaká původní fabrika a k tomu budova, která slouží jako nějaká ubytovna. Ale v noci byl klid. Dál už začíná sídliště - našli jsme nějaké pískoviště a prolízačky.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Ubytování na krátkou dobu se dá. Pokoje velice pěkné. Večeři je možná lepší si dát někde v restauraci.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Bratislava a okolí - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání