Napsat recenzi

Pobyt splnil očekávání

Recenze hotelu Hotel GAUDIO *** (Slovensko - Bratislava a okolí - Bratislava)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 280x
Recenze se líbila: 414 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pokoj Pokoj
  • Pokoj Pokoj
  • Chodba Chodba
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace
  • Hotelový bar Hotelový bar
  • Hotel z venku Hotel z venku
  • Hotel z venku Hotel z venku

Jelikož byl pobyt zakoupený přes slevový portál, obával jsem se nějakého problému jak bývá u těchto pobytů zvykem, nicméně se žádný zásadní problém nedostavil a odjížděli jsme víceméně spokojení.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoj byl moderně a vkusně zařízený a odpovídal obrázkům a popisu na webu hotelu a v nabídce. Jelikož jsme dostali krajní pokoj, byl navíc nadstandardně prostorný. Jediná ošklivá část pokoje byl koberec - byl na pár místech špinavý a na 2 místech propálený od cigarety. Ještě lednice moc nefungovala - sice se v ní svítilo a byla zapnutá na max ale teplota v ní byla stěží o 2 stupně nižší než v pokoji, na vychlazené nápoje tak zapomeňte (vzhledem k ostatním recenzím je to asi problém v celém hotelu).

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Snídaňový bufet byl standardní - šunka, slanina, salám, klobáska, sýr, plísňový sýr, vece na tvrdo, vejce míchaná, párky, med, marmeláda, máslo, různé vločky, corn flakes a cereálie, výběr z ovoce, zelený salát, na pití káva, čaj, mléko, voda, sirupy... četl jsem v jiné recenzi že snídaně byly slabé ale já ten pocit neměl - na menší 3*** hotel v SR/ČR byl výběr ok. K večeři (měli jsme jen jednu) byla krémová česneková polévka (málo krémová a málo česneková) a jako jídlo na výběr buď uzené maso v bramboráku s opékanými bramborami a oblohou nebo kuřecí prsa s rýží nebo salát. Jídla sice jednodušší, ale chutnala celkem dobře. Zvláštní bylo že neměli točené pivo (jen lahové) ač bylo v lístku a pípa tam byla. Jako větší problém bych viděl jen servis. Doplňování jídla/pití u snídaně a odnos špinavého nádobí byly neuvěřitelně pomalé. Špinavé nádobí na stole po předchozích snídajících slečna v klidu obcházela a nechala vás u něj jíst. Smutné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Hotel je celý zařízený moderně. V hotelu je restaurace s barem (nevím do jaké míry večer funguje) a disco, nicméně to nefungovalo což je spíš dobře. Mimo toho je v budově hotelu herna se samostatným vchodem - na letmý pohled vypadala čistě. V hotelu je také malinké fitness s pár stroji a moderní privátní welness (vířivka, sauna,sprcha "tropický déšť",...). Hotel má vlastní malé parkoviště (za zdí a pod kamerou). Personál - na recepci se vystřídalo poměrně hodně recepčních, některé byly příjemné, některé méně ale nedá se na ně stěžovat. V restauraci to bylo horší - viz. stravování. Úklid pokoje od pátečního odpoledne do nědělního rána neproběhl (někde jsem četl že uklízí po třech dnech).

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Hotel se nachází na sídlišti Petržalka, ale ne přímo mezi paneláky. Je na docela klidné boční ulici kde sídlí spíše různé menší firmy. Za hotelem je městské koupaliště (působilo udržovaně ale bylo zavřené). Pár metrů od hotelu je slovenská restaurace, nějaká kavárna a asijské bistro - nevyzkoušeli jsme ani jedno. Nedaleko (cca. 3-5 minut) u vlakového nádraží Petržalka je ve velké novostavbě slušná občanská vybavenost (supermarket, farmářské potraviny, drogerie, trafika, bar, nákupní pasáž, fitness centrum, ...). Téměř u hotelu staví autobus č. 80 kterým se dostanete za 10 minut přímo do historického centra Bratislavy.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Hotel je hezký a nabízí na to jak je malý dost služeb. Na víkendový pobyt v Bratislavě ho můžu doporučit. Pokulhává jen personál restaurace a ten koberec :-D. Nebýt těchto dvou věcí dal bych za celkový dojem možná i 4 z 5ti.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Bratislava a okolí - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání