Napsat recenzi

Hotel Gaudio Bratislava

Recenze hotelu Hotel GAUDIO *** (Slovensko - Bratislava a okolí - Bratislava)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2015
Přečteno: 481x
Recenze se líbila: 462 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Byla jsem tu s kamarádkami na dvě noci, hotel vybraný na Slevovém portále, takže moje očekávání nebylo tak velké. Celkově hotel lehce dostupný z centra, velmi pěkný uvnitř, ale obsluha vázne, spousta věcí chybí.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Hotel uvnitř moc pěkný, moderní, krásně zařízený, velká sprcha, krásné tapety, lednička bohužel nefunkční, větrání na WC také nefunkční, alespoň u nás na pokoji, vedle zase nefunkční noční lampičky

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Stravování snídaně byly doplňovány jen sporadicky, většinou až po oslovení personálu, že chybí hrníčky, lžičky, káva či čaj. Večeře první jsme nestihly, přestože jsme na to upozornily dopředu a měly jsme domluveno maily, že když zavoláme, že budeme mít zpoždění, tak na nás počkají nebo večeři schovají, když jsme volaly, bylo nám řečeno jen, že ve 20 hod se zavírá a tudíž večeři mít nebudeme, ani žádná kompenzace, ve formě třeba nějakého slaného pečiva, nebo obložený talíř, nic.

Tříchodové menu jsme také nedostaly, polévku a řízky s hranolkama nebo opečeným bramborem. Co bylo horší, tak nebylo pivo, ani čaj z čerstvé máty, přestože na lístku se tyto věci vyskytovaly. Chtěly jsme si objednat šampus, ale vzhledem k rychlosti číšníka jsme to raději vzdaly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

páteční recepční nebyla moc příjemná, spíš to vypadalo, že obtěžujeme, když jsme chtěli župany na welnes zapůjčit. Jinak vířivka, sauna připravená pro nás, ale nebyly jsme tam uvedeny, ani nám nebyly nabídnuty nějaké nápoje. Druhá recepční další dny byla moc milá příjemná a ochotná, poradila. Číšník pomalejší.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Okolí hotelu vůbec nevypadá hezky, ale to není důležité, alespoň pro mě, do centra je to busem 10 minut, jsou tam kousek potraviny, vlakové nádraží.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Celkově to šlo, ubytování bylo až na drobné nedostatky luxusní, cena příznivá, jídlo také šlo, jen kdyby byl personál ochotnější, na víkend bych ho doporučila, na delší dobu bych spíš každému doporučila ať si najde něco lepšího

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Francoa: Cena v hotelu Gaudio - 14. 6. 2016 14:54

Dobrý den, snažil jsme se najít hotel Gaudio za dobrou cenu, Potřeboval bych pobyt na začátek srpna. Nejlevnější jsem našel toto ****, kde vychází jedna noc na cca 1080 Czk. Můžete mi prosím napsat za kolik jste to pořídili přes slevový portál a kde? Díky moc reagovat

Ivana P: Re: Cena v hotelu Gaudio - 14. 6. 2016 22:46

Abych pravdu řekla, tak už si to nepamatuji, protože je to víc než rok, ale myslím, že to bylo kolem 1000,- Kč za noc, ale pro dvě osoby. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Bratislava a okolí - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání