Napsat recenzi

Velmi nemilé překvapení !

Recenze hotelu Anastasia Studios ** (Řecko - Rhodos - Stegna)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 483x
Recenze se líbila: 471 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Ubytování ve studiu Anastasia je smutným dokladem, jak to může vypadat, když zůstanete napospas majiteli objektu - jako bychom se vrátili v čase do devadesátých let, kdy cestovní ruch byl v "divokém období" a jezdilo se jakkoli a kamkoli...Chování majitelů objektu bylo nepříjemné, arogantní, kvalita ubytování naprosto neodpovídá prezentaci v katalogu CK, vybavení kuchyňky téměř nulové, o toaletní papír, ručníky i prostěradla je nutné denně prosit, celkově : nedoporučuji, pokud si nechcete dovolenou vysloveně zkazit !

Ubytování  průměrně (2,3/5)

V objektu je cca 15 studií, ale všechna v prvním patře jsou výhradně pro cizince, nikdy ne pro klienty české CK - dle slov delegáta - jsme sociálně slabší turisté a proto nás ubytovávají v přízemí, s výhledem do zdi, do rozvodů elektřiny, do dvora atd..., Vybavení velmi strohé, není v čem uvařit a z čeho jíst, ani kde sedět, každý kdo prochází vám vidí až do koupelny ...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Vybavení studií je minimální - bez varné konvice, bez hrnců, minumum příborů, nádobí, stuio pro 2 osoby mělo po celou dobu jen 1 židli ke stolku na chodbě, kdykoli jsem si pro syna vzala druhou židli, byla nám opakovaně sebrána a později toto i nemile slovně doprovázeno majitelkou...k tomu vám nad hlavou neustále krouží hejna vlaštovek, která mají hnízda nade dveřmi studií a v chodbě - jakmile vstoupíte, rozletí se přímo proti vám ...

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž a moře je satisfakcí za újmu z ubytování - voda je krásně teplá, pláž blízko, písečná, se sprchami, občerstvením - nemá chybu ! V moři spousta ryb, pro šnorchlisty super .

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Klidné středisko, velký výběr taveren, obchůdků, s krásnou zátokou...

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Celkový dojem je zklamání a rozhodně nedoporučuji ubytování v tomto objektu - pokud chcete zažít pěknou dovolenou ve Stegně - musíte do jiného apartmánu či stuia nebo hotelu !

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana B.: doplnění recenze - 12. 8. 2014 10:05

ještě pro doplnění - dle CK **** je toto stuio v katalogu nabízeno jako tříhvězdičkové *** , zde jsou jen dvě **, ale dala bych sotva jednu ! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání