Napsat recenzi

Byli jsme zklamáni

Recenze hotelu Anastasia Studios ** (Řecko - Rhodos - Stegna)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 566x
Recenze se líbila: 468 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • krásný výhled do zdi :( krásný výhled do zdi :(
  • zde asi nemají hygieniky... zde asi nemají hygieniky...

Bohužel musíme konstatovat, že dovolená na Rhodosu ve Stegně v hotelu Anastasia nás v mnohém zklamala.

Pláž Stegna je klidná ulice a pár tichými tavernami a malými obchůdky. Pláž a příroda je tu krásná, ale opravdu není vhodná pro mladé lidi, kteří se chtějí na dovolené i bavit. Tohle ale byla naše chyba, že jste se lépe neinformovali.

Zcela rozčarováni jsme ale byli z ubytování. Před půlnocí nás autobus vyložil před domem u pláže – Anastasií a bez delegáta jsme se snažili komunikovat s majiteli. Ten pokračoval s dalšími lidmi někam jinam. Vypsat v šeru ubytovací formuláře v angličtině bylo pro mě (neumím anglicky) i mnohé další, bez pomoci jiných zmatených cestujících, nemožné. Pak mě s přítelem odvedla řecky mluvící (zřejmě snacha majitelky) do pokoje č. 8, kde bylo nedýchatelno a brzy jsem zjistila proč. Balkon ústil na chodbu do atria a koukali jsme celý pobyt do zdi. Stejně na tom byli přátelé pod námi. Zbytek autobusu měl studia v přízemí s malými balkónky ústícími do vstupového prostoru domu, takže všem jsme denně koukali do talíře a ložnic… bez trochy soukromí. Nejlepší pokoje, které jsou foceny v nabídce kanceláře s výhledem na moře, ty byly obsazeny cizinci.

Brzy ráno přicházely snachy paní domácí (ta celý den seděla na pláži a hlídala lehátka patřící Anastázii – cena 6-8 €/den, aby někdo neležel bez placení – tudíž zůstávala prázdná) a vyháněly lidi v přízemí z pokojů, aby uklidily. Ženy přivedly i děti, miminko daly do postýlky na chodbě a denně tu byl křik a budilo nás to. Takže jsme nespali z horka, jelikož pokoj vůbec nevětral a pokud jsme usnuli, zbudili nás brzy ráno děti domácích.

O neochotě staré majitelky penzionu nebudu psát. Komunikovala pouze řecky a poslední den byla nepříjemná, pokud jste nezaplatili za půlden před odjezdem (od 12h do 20h) 15 €. Pocítila jsem to na vlastní kůži, když mě s přítelem vykázala s křikem z pokoje sousedů. Vyhodila nám zavazadla na chodbu a poslala mě na WC do nějaké úklidové místnosti – hygiena žádná.

K tomuto incidentu by ale poslední den nedošlo, kdyby nás lépe o organizaci posledního dne pobytu informoval delegát cestovní kanceláře **** – Vojtěch Míšek. Tento mladík podával zkreslené informace, nedokázal lidem odpovědět na otázky kolem pobytu na Rhodosu … byl absolutně neschopný.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Ubytování sice čisté, ale jinak hrůza. Balkon situovaný do atria domu s výhledem do zdi byl to největší zklamání. Pokoj nevětral, koupelnu bez okýnka jsem měli také na dovolené prvně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Majitelka hotelu - stará paní, která mluví jen řecky nebyla k Čechům moc ochotná. Její snachy a personál budil všechny ráno úklidem a křikem jejich dětí. Jejich malé dítko v postýlce na chodbě domu křičelo někdy od brzkých ranních hodin.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž a příroda tu je hezká. Voda čistá.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Jde o klidnou lokalitu bez nočního života. Je tu jen pár klidných taveren s dobrou kuchyní a asi 3 obchůdky s potravinami (zboží dražší jak v civilizaci) a pár se suvenýry. Bez auta jste odříznutí od civilizace.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Dovolenou zde bych přátelům nedoporučila. Možná snad někomu staršímu, kdo hledá klidné tiché prostředí. Ne však v hotelu Anastasia.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání